Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
62 komentara

Brkić ih je štitio: Otkrivene su bilježnice iz Pančina bordela...

Na ‘masaže’ su dolazili moćnici - ministri, gradonačelnici, suci... Istraga je proizvela paniku među njima. Zahvaljujući provalama i političkim intervencijama, predmet je na brzinu zaključen, sklopljene su nagodbe...

Foto: EXPRESS
62 komentara

Molim vas, samo mene ne spominjite, zamolio je Panču jedan ugledni sudac (podaci poznati redakciji) nakon privođenja poznatog masera Nebojše Perunovića Panče. Nije to bio usamljeni slučaj. Diglo se nebo i zemlja. Pančine maserke masirale su “le tout Zagreb...”

Među klijentima su bili ministri, šefovi stranaka, liječnici, poslovni ljudi... Nakon što je policijska istraga dvaput provaljena - čini se da je Brkić štitio pretpostavljene - predmet je preuzela riječka policija. Zahvaljujući provalama i političkim intervencijama, predmet je na brzinu zaključen, sklopljene su zakulisne nagodbe, održano je munjevito suđenje - usred sezone godišnjih odmora, u kolovozu! - dok je javnost isključena sa suđenja. Novinari nisu imali pristupa. Novi Express, koji je na kioscima od petka, otkriva tko su žene koje su postale akteri najvećeg seks-skandala u hrvatskoj povijesti, iza kojeg se krije velika mreža ucjena, tajnih praćenja, provala... Ukratko - povijest “duboke države”. No iz cijele kolone veselih političara koji su Panči navraćali na opuštajuće masaže nastradao je jedino nesretni fizioterapeut. Uništen mu je život, “svi su karali, a jedino je Pančo stradao...”. Detalji u Expressu.

Foto: EXPRESS

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message