To je to što me zanima!

'Nisu nas birali da se svađamo nego da rješavamo probleme'

Neizostavno pitanje bilo je i ostaju li Davor Ivo Stier i Miro Kovač na svojim funkcijama političkog i međunarodnog tajnika u stranci, a Brkić je kazao kako će o odlučiti glavni tajnik...
Vidi originalni članak

Mislim da nas hrvatski narod i građani nisu birali da se međusobno svađamo, pogotovo ne na javnoj sceni, nego da rješavamo probleme građana, da u svom poslu budemo odgovorni, savjesni, da upregnemo sve svoje kapacitete te da razgovaramo o problemima koji tište građane i društvo, a ne da se međusobno prepiremo. Komentar je to Milijana Brkića (HDZ) na zaoštrene odnose premijera i predsjednice države. Na pitanje šalje li poruku premijeru i predsjednicu, odgovorio je: 

- Šaljem poruku svima da budemo odgovorni i da radimo posao za koji nas je hrvatski narod izabrao - rekao je. 

O SVAĐI KOLINDE I JANDROKOVIĆA Plenković: Takva retorika nije dobra, malo su izdramatizirali

Na pitanje tko ne nedogovoran u ovoj priči, uzvratio je kratko "svatko neka odgovara za svoje postupke". Postavilo se pitanje je li trebalo biti zajedničke sjednice. 

'ŽELI SE DODVORITI PREMIJERU' Predsjednici nije dugo trebalo za odgovor: 'Jandroković laže!'

- Sve probleme koje ima društvo treba staviti zajedno na stol, sjesti i razgovarati snagom argumenata, a nikakvim argumentom sile. Nitko od nas s bilo koje pozicije ne može nametati bilo što, nego zajedno sjesti i rješavati probleme građana, gdje god se može pa i na sjednici Vlade - izjavio je Brkić.

JANDROKOVIĆ OŠTRO ODGOVORIO: 'Ne mogu shvatiti takav potez predsjednice. To nije ozbiljno!'

Neizostavno pitanje bilo je i ostaju li Davor Ivo Stier i Miro Kovač na svojim funkcijama političkog i međunarodnog tajnika u stranci, a Brkić je kazao kako će o odlučiti glavni tajnik koji po predlaže predsjedniku, a on potom Predsjedništvu HDZ-a.

- Vidjet ćemo - kazao je. 

O neslaganjima Stiera s predsjednikom stranke, uzvratio je:

- Ne znam ja, to vi njih morate pitati. Oni su bili jako dobri prijatelji - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • danijel571 31.05.2018.

    Treba smiriti strasi da zlocinacka organizacija kradeze-borg moze krasti.hrvatske lopove u hrvatske zatvore.zivi zid zivi zid zivi zid

  • BozidarDolenec 31.05.2018.

    Hajde u bosnu.

  • fenix77 31.05.2018.

    Nije vas narod izabrao. Izabrali su vas nalogodavci za čiji račun sada odrađujete otimačinu, uništenje države, uz svekoliku veleizdaju. Dakle sprega mafije, dijadpore i vjerodostojnih prirepaka. Zamisli državu gdje su Vaso, Jandroković, Glavakica, da ne govorimo Kolinda, neki faktori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare