To je to što me zanima!

Delegati otišli na konzultacije s vođama, a pregovori će se u narednim danima nastaviti

Grad Gomel u Bjelorusiji, blizu granice s Ukrajinom, domaćin je prvog pokušaja pregovora između Rusije i Ukrajine od početka invazije. Pregovori su za danas gotovi, a očekuje se da će biti i drugi krug
Vidi originalni članak

>>> Zbivanja iz rata u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU U UKRAJINI

Idi na 24sata

Komentari 750

  • marac35 01.03.2022.

    jedino rješenje ovdje je da se oligarsi okrenu protiv Putina, jer imaju previše para i žele živjeti na lijepom planetu. njima nije važna Velika Rusija niti SSSR 2.0. Njima su samo milijarde o privatni otoci važni. ako vide da putin kreće sa upotrebom nuklearki, mogao bi samo jedan metak riješiti stvar. iako, to i putin dobro zna. jer oligarsi su već ozbiljno oštećeni, sigurno nisu očekivali da će zapad ovako reagirati, putin ih je sve uvjerio da su nedodirljivi i da se nitko na zapadu neće usuditi dirnuti u rusiju i oligarhe. ali čujemo da su sankcije nalupane sad i za oligarhe, jedna švicarska za koju su mislili da će zauvijek biti neutralna im je zamrznula imovinu, pitaj boga kolke pare su tamo izgubljene sad, pa čujemo da bježe sa svojim mega-jahtama... na ovo sigurno putin nije računao.

  • ostaonevjeran 01.03.2022.

    a tko je sve u delegacijama?

  • Zgstrong90 28.02.2022.

    Rusija je dozivjela totalni fijasko,kako ratni tako i ekonomski .Putin je izgleda izgubio vezu sa stvarnoscu,nece jos dugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare