To je to što me zanima!

Odgođeno suđenje Zavadlavu, tužitelj 'van stroja' zbog korone

Nastavak suđenja Filipu Zavadlavu bio je zakazan za 7. siječnja, no od toga neće biti ništa. Sutkinja je odgodila suđenje za konac siječnja jer
Vidi originalni članak

Sutkinja Višnja Strinić zaprimila je podnesak županijskog državnog odvjetnika Michellea Squiccimarra u kojem se navodi da njegov zamjenik Žarko Štrbac neće biti spreman za zakazani termin pa moli odgodu, piše Dalmatinskiportal

Štrbac je već neko vrijeme van stroja zbog korone. Na zadnjoj raspravi mijenjala ga je kolegica Marina Matušan, a kako se suđenje primicalo kraju, razumljiva je želja tužilaštva da se na raspravi pojavi zamjenik koji je vodio slučaj od samog početka.

PUSTIO KOSU I BRADU Zavadlav u sudnici u pancirki!

Sutkinja Strinić je zbog toga odgodila suđenje za konac siječnja.

Na idućoj raspravi trebali bi se izvesti preostali dokazni prijedlozi te eventualno saslušati obrana Filipa Zavadlava.

ODGAĐANO ZBOG KORONE Suđenje Zavadlavu: Pokazat će snimke nadzornih kamera koje su ga snimile nakon ubojstva

Zavadlav se tereti za trostruko teško ubojstvo, da je početkom ove godine u splitskom Velom Varošu u 'pola bijela dana' rafalima iz Kalašnjikova likvidirao Juricu Torlaka, Marina Bobana te Marina Ožića Paića, 'u cilju bezobzirne osvete prema većem broju osoba iz narkomanskog kruga koji su iznuđivali, prijetili i fizički napadali njegovog brata i njega osobno', kako stoji u optužnici.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 00buckshot 04.01.2021.

    @rijetko kulturan e da imamo zakon za samoobranu kao Amerikanci nebi Filip sada morao biti zatvoren, castle law bi mu dopustio da upuca tu trojicu dilera cim su mu prvi put uletili u stan sa nozem i prijetili smrcu.

  • ravno1 29.12.2020.

    Filipa se mora osloboditi jer je u kratkom roku riješio problem koji sve naše institucije ne bi riješile nikada. Dakle, osloboditi ga i dati mu priznaje.

  • hadred18 29.12.2020.

    Fićo drži se, iako sumnjam da nećeš dobiti manje od 20 godina zatvora jer si nažalost jedino u tome izlaz vidija od tih kamatara i ostalih što bi kruha preko pogače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare