News

Komentari 134

Zavadlav u sudnici u pancirki!

Zavadlav u sudnici u pancirki!

Zavadlavov odvjetnik Branko Šerić potvrdio je da su na raspravi u petak mjere osiguranja bile pojačane, a istaknuo je kako očekuje da će presuda Zavadlavu biti donesena u veljači

Na današnjem nastavku suđenja Filip Zavadlav se pojavio osiguran pancirkom, a nosili su je i policajci koji su bili s njim. Ovo je prvi put od početka suđenja da Zavadlav u sudnici nosi pancirku, a ni policajci u osiguranju nikad nisu bili osigurani pancirkom. Osiguranje oko suda uvijek je veliko kada Zavadlav dolazi na sud, ali ovaj put se čini kao da je sigurnost za stupanj viša.

Naime, jedan od ubijenih koje je Zavadlav u siječnju ubio u svom pohodu je omiljeni član Torcide i sigurnosna procjena je da bi moglo doći do osvete, radi čega policija uvijek osigurava zgradu suda kada se vodi rasprava za Zavadlava.

Odvjetnik Branko Šerić je nakon završene rasprave potvrdio da su mjere sigurnosti pojačane, ali da ne može reći zašto, no naveo je da nije bilo nikakve dojave radi koje su Zavadlav i policajci nosili pancirke. Što se tiče suđenja, Šerić je kazao da su pročitana izvješća i pregledana videa s nadzornih kamera u blizini mjesta događanja. 

POGLEDAJTE VIDEO Izjava Branka Šerića nakon rasprave

- Vjerujem da će idući put Filip iznijeti obranu, ako bude slušao moje naputke - rekao je Šerić i dodao da očekuje da će presuda biti donesena u veljači.

Šerić je istaknuo da on više neće zvati nijednog svjedoka.

Inače, na današnjem suđenju moglo se vidjeti da je Zavadlav pustio kosu od zadnjeg dolaska na sud i bradu, a kao i svaki put dosad, došao je u lancima.

Najčitaniji članci