To je to što me zanima!

Odrubio mu glavu samurajskim mačem nakon svađe oko najma

Dan prije nego što je ubijen, King je nazvao policiju i prijavio Thompsona koji je zamahnuo oštricom prema njemu. U nedjelju su se posvađali oko najamnine koju Thompson nije platio Kingu
Vidi originalni članak

Jerry David Thompson (42) doselio se u stan Victora Kinga (64) u Hartfordu, gradu u saveznoj državi Connecticut. No, kada Thompson nije platio najamninu, dvojica muškaraca su se posvađala. 

Thompson je prijetio stanodavcu da će mu odsiječi glavu samurajskim mačem . 

Kako javlja NY Post, dan prije nego što je ubijen, King je nazvao policiju i prijavio Thompsona da mu je prijetio i zamahnuo oštricom prema njemu. Kada ga prijatelji nisu mogli dobiti na telefon u nedjelju, zabrinuli su se i nazvali policiju. Oni su, zajedno s vatrogascima došli ispred stana i razvalili vrata.

MISTERIOZNE SMRTI Prokletstvo vojarne u Texasu: Od početka godine 7 vojnika mrtvo, u bazi je serijski ubojica?

Kada su ušli, dočekala ih je užasna scena.

Policija je pronašla Thompsona, no on se branio šutnjom. Na papirić je napisao: "Papir u pretincu u autu je sve što trebate". Kada je policija našla papirić, shvatili su kako se Thompson smatra suverenim građanom na kojeg se zakon ne odnosi. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • bosanac 30.07.2020.

    Šta će, u genima je to da ima mačetu ili slicno, da krči prašumu. Sad nema prašume, ali ima glava.

  • KiL_1 30.07.2020.

    Sto znaci suvereni gradjananin??

  • Munchmallow08 30.07.2020.

    Svi na ceste divljti opet za bijelca ili je to sasvim normalno jer je poznato da se “tamni “ ne znaju ponasati i to je u njihovoj DNA ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare