To je to što me zanima!

Oglasili se iz bolnice: Majka je na vlastiti zahtjev otpuštena

Dijete je još u bolnici. Majka i dijete su urednog zdravstvenog stanja, oglasili su se iz Opće bolnice Zadar
Vidi originalni članak

Bolnica u Zadru oglasila se u vezi prijema rodilje koja se porodila u NP Paklenica te koja je u Opću bolnicu Zadar tijekom vikenda dovezena od strane Zavoda za hitnu medicinu.

- Pacijentica je tijekom jučerašnjeg dana na vlastiti zahtjev otpuštena iz Opće bolnice Zadar, dok je dijete zadržano do otpusta. Majka i dijete su urednog zdravstvenog stanja - poslali su nam u pismenom odgovoru.

ČUDO S PAKLENICE S planine su nosili bebu: 'Nije nam bilo svejedno, ali prošlo je dobro. Mama i bebica su u redu'

Podsjetimo, prva je s HGSS-ovom ekipom do rodilje došla anesteziologinja, dr. Adela Ušanović, sat vremena nakon toga i ginekologinja, dr. Dora Perinčić, koja se sa suprugom i vlastitom, četveromjesečnom bebom, zatekla u HGSS-ovj kući, udaljenoj sat vremena hoda. Tako se dogodilo, priča nam dr. Perinčić, inače specijalizantica u OB Pula, da je i njena beba natrag s Paklenice u bolnicu pratila novorođenče. 

RODILA U NACIONALNOM PARKU Rodilja iz Paklenice tvrdi da nije znala za trudnoću do poroda. Hrvatski doktori: 'Nemoguće'

- Nevjerojatan splet okolnosti, sretni smo svi da je sve završilo dobro! Gospođa se sama porodila u WC-u, s njom je bila obitelj i rendžer, sve je prošlo dobro jer je, po svemu sudeći, trudnoća bila normalna pa je onda i porod tekao sam, kaže nam dr. Perinčić, kojoj je ovaj događaj bio vatreno krštenje. Ona je, naime, prerezala pupčanu vrpcu, dva sata nakon samog poroda. - Beba je izašla iz majke normalno, na glavu, sve je dobro proteklo. Djevojčica je dobro, čini mi se da je, onako odokativno, rođena u terminu, nešto malo manje težine od prosjeka, ali to je doista bila tek moja procjena, kazala nam je dr. Perinčić. Više o tome pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • mudrac22 01.08.2023.

    Zna li netko odakle je ova sto se sama odpustila iz bolnice . Nesto mi j cudno , strankinja ?

  • AnezkaR 31.07.2023.

    Jadna beba kraj takve majke

  • liliZG2.0 31.07.2023.

    nakon ovog, više ne vjerujem majci niti riječ

Komentiraj...
Vidi sve komentare