To je to što me zanima!

Omikron i u Hrvatskoj? Pacijent iz Zagreba pobudio je sumnje, o svemu se oglasio i Vili Beroš

Novi soj se, podsjetimo, u samo tjedan dana proširio iz Južnoafričke Republike diljem svijeta. Rasprostranjen je u nekoliko zemalja članica EU
Vidi originalni članak

Kako doznaje Jutarnji list, u Zagrebu se pojavio prvi slučaj koji budi ozbiljnu sumnju na zarazu novom varijantom omikron. I dalje se čeka službena potvrda, no kako javljaju, stručnjaci su sve više sigurni da se kod pacijenta radi upravo o novoj varijanti korona virusa. 

Novi soj se, podsjetimo, u samo tjedan dana proširio iz Južnoafričke Republike diljem svijeta. Rasprostranjen je u nekoliko zemalja članica EU, a do sad je najbliže Hrvatskoj bio slučaj potvrđen u Italiji. 

SAMO 2 KREVETA SLOBODNA U Fran Mihaljeviću je 100 pacijenata s koronom: 'Imamo i zaražene rodilje i jedno dijete'

Ministar zdravstva Vili Beroš komentirao je navode o omikronu u Hrvatskoj: 

- Postavljena je sumnja na prisustvo nove varijante omikron u Hrvatskoj kod jednog pacijenta na području Zagreba. U tijeku je provjera u službenom laboratoriju te ćemo po primitku rezultata obavijestiti javnost - poručio nam je. 

HZJZ: Prvi slučaj sumnje na omikron varijantu covida-19 u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je kod jednog pacijenta utvrđena sumnja se na prisustvo nove omikron varijante covida-19, izvijestio je u petak Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

"U tijeku je provjera u službenom laboratoriju te ćemo odmah po primitku rezultata obavijestiti javnost. Više informacija objavit ćemo uskoro", priopćio je HZJZ. 

Idi na 24sata

Komentari 415

  • robert99 04.12.2021.

    kako je to moguće kad ste govorili da sv koji dođu iz tih zemalja gdje je taj j....... omikron trebaju ić 14 dana u izolaciju,i kako vam je ovo promaklo...muljate i dalje...ustalom u Japanu navodno je virus nestao odnosno sam je sebe uništio od tolikih mutacija...sjetimo se povijesti Kuge,Španske gripe,Velike boginje, jest da su ti virisu pobili dosta ljudi ali u ono vrijeme nije bilo nikakvih cijepiva ali su virusi sami sebe uništili,nestali...a ovo sa koronom pretjerano s..... i te vakcine su isto okidači za razne bolesti,tumore,kronične bolesti,moždane i srčane udare..a bez cijepiva nema covid potvrde i nemoš praktički uskoro nigdje više uć bez tog š..... papira...i onda kad istekne,ajmo po još jednu dozu pa po još jednu sve dok ne umre što više ljudi...

  • 04.12.2021.

    Naravno, nisam se cijepio protiv alfa soja niti protiv delta soja... A naravno da neću niti protiv omikrona, tako da... Džabe ste krečili 😜

  • atas 42 04.12.2021.

    Vili jedva čeka,koji kretinjo

Komentiraj...
Vidi sve komentare