To je to što me zanima!

Optužnica protiv pedofila s karanfilom: Curicu namamio putem Facebooka pa je silovao

U optužnici stoji da je S.S. djevojčicu sreo na autobusnoj stanici, kako su se dogovorili putem Facebooka. Zatim su krenuli u šetnju, a on ju je iskoristio...
Vidi originalni članak

Podignuta je optužnica protiv S.S. (45) koji je u ožujku ove godine u BiH počinio kazneno djelo silovanja i spolnog odnosa s djetetom (14), javlja Avaz. Trenutno se nalazi u pritvoru u Kazneno-popravnom zavodu Zenica.

U optužnici stoji da je S.S. djevojčicu sreo na autobusnoj stanici, kako su se dogovorili putem Facebooka. Zatim su krenuli u šetnju, kada je on iskoristio njenu životnu dob da zadovolji svoj spolni nagon.

Podsjetimo, s djevojčicom se upoznao putem jedne igrice na Facebooku, a pedofila je uhvatio vlasnik lokalnog autootpada koji ga je savladao i držao do dolaska policije.

Kada ih je vidio skupa, obavijestio je roditelje djevojčice te krenuo za njim. Vlasnik autootpada ga je pronašao skrivenog iza stijene, a pedofil je u ruci držao crveni karanfil.

S.S. je inače državljanin Srbije, a tijekom saslušanja je rekao da je i ranije osuđivan. U Srbiji je poznat po napadima na djecu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Za_zivot_bez_brnjice_novi 07.06.2021.

    Po kratkom postupku...

  • Science of the Lambs 07.06.2021.

    Namamio pa silovao. To me podsjeća na čitanje vijesti ovdje.

  • Opet ja! 07.06.2021.

    Slažem se da s ovim treba u zatvor i to doživotno, da se tamo na njemu iživljavaju ubojice. Ali što dijete pobogu pristade na to da šeta s njim i da se nalaze?

Komentiraj...
Vidi sve komentare