News

Komentari 8

Optužnica protiv pedofila s karanfilom: Curicu namamio putem Facebooka pa je silovao

Optužnica protiv pedofila s karanfilom: Curicu  namamio putem Facebooka pa je silovao

U optužnici stoji da je S.S. djevojčicu sreo na autobusnoj stanici, kako su se dogovorili putem Facebooka. Zatim su krenuli u šetnju, a on ju je iskoristio...

Podignuta je optužnica protiv S.S. (45) koji je u ožujku ove godine u BiH počinio kazneno djelo silovanja i spolnog odnosa s djetetom (14), javlja Avaz. Trenutno se nalazi u pritvoru u Kazneno-popravnom zavodu Zenica.

U optužnici stoji da je S.S. djevojčicu sreo na autobusnoj stanici, kako su se dogovorili putem Facebooka. Zatim su krenuli u šetnju, kada je on iskoristio njenu životnu dob da zadovolji svoj spolni nagon.

Podsjetimo, s djevojčicom se upoznao putem jedne igrice na Facebooku, a pedofila je uhvatio vlasnik lokalnog autootpada koji ga je savladao i držao do dolaska policije.

Kada ih je vidio skupa, obavijestio je roditelje djevojčice te krenuo za njim. Vlasnik autootpada ga je pronašao skrivenog iza stijene, a pedofil je u ruci držao crveni karanfil.

S.S. je inače državljanin Srbije, a tijekom saslušanja je rekao da je i ranije osuđivan. U Srbiji je poznat po napadima na djecu.

Najčitaniji članci