To je to što me zanima!

Ovo je čovjek osumnjičen da je ubio vlastitog oca kod Karlovca

U četvrtak nešto prije podneva policajci su priveli Marijana P. (40) na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Sumnjiče ga da je u dvorištu obiteljske kuće kod Karlovca nožem ubio svog oca Antona (61)
Vidi originalni članak

Mještane Mrežničke Varoši u Dugoj Resi u srijedu prijepodne potreslo je stravično ubojstvo. Policija je uhitila Marijana P. (40), kojeg sumnjiče da je u dvorištu obiteljske kuće nožem usmrtio oca Antona (61).

U četvrtak nešto prije podneva policajci su priveli osumnjičenog na ispitivanje u Državno odvjetništvo.

Prema neslužbenim informacijama, doznajemo da su otac i sin posljednjih godina bili u lošem odnosu te su se prepirali. 

No što je 40-godišnjaka nagnalo da u srijedu oko 10.30 sati posegne za nožem i usmrti oca u dvorištu između njihove stare i nove kuće, u kojoj inače iznajmljuju apartmane, za sada nije poznato.

POGLEDAJTE VIDEO: Osumnjičen da je ubio oca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susjeda: Čula sam da mu je prerezao vrat

- Strašno me je to potreslo. Odmah nakon događaja čula sam da je Marijan nožem zaklao oca u dvorištu, prerezao mu je vrat. Jako me to pogodilo, nisam mogla k sebi doći. Ovo je inače mirno naselje, ovdje nema nasilja i ubojstava, pa me ovo baš jako pogodilo. Ne znam što se među njima događalo - rekla nam je jučer potresena susjeda obitelji. 

'SVAĐALI SU SE GODINAMA' Ubojstvo šokiralo Dugu Resu: Svom je ocu prerezao vrat?

- Od oca je navodno tražio novac i odlazio u kafić što je, kako se priča po mjestu, bio predmet njihovih dugogodišnjih svađa. Čuli smo da je nedavno dobio posao. Navodno je radio jedan dan, dobio dnevnicu i idućeg se dana više nije pojavio na poslu - dodaje.

Članovi obitelji u kojoj se dogodio zločin nisu htjeli ništa komentirati. Inače je obitelj, roditelji i njihova dva sina, živjela u staroj kući, dok su u novoj kući turistima iznajmljivali apartmane.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • grbuša 17.05.2020.

    Ne daj Bože nikom ! Vlastitog oca koji ga odhranio i pružio mu sve!???

  • w 124 14.05.2020.

    Maltretirali su ga svi u kuci do te mjere da je trebao uzimati terapiju.... Vjerojatno mu je najveci njegov zlostavljac bio kap koja mu je prelila casu.....

  • rubenibarruri 14.05.2020.

    kad nekom presiječeš vrat.. to je osobno nema tu neke obrane, afekta to je čisto onako iz zadovoljstva u ovakvim slučajevima... tako da što god krene govorit laže.... to je on napravio iz čistog zadovoljstva, kao i davljenje, ne možeš nekog slučajno udavit jer možeš u bilo kojem trenutku prestati,,, ovo je napravljeno iz zadovoljstva, godinama je sukob trajao i to jje bio jedini izvjesni kraj da će neko biti ubijen ima toga u cijeloj državi

Komentiraj...
Vidi sve komentare