To je to što me zanima!

Pala je u komu, na Božić rodila bebu, a na Uskrs se probudila

Amelia Bannan iz Argentine teško je stradala u prometnoj nesreći. Pala je u komu u petom mjesecu trudnoće. Mjesec kasnije rodila je sina. Na Uskrs se probudila iz kome. Sa sinom je slavila njegov prvi rođendan...
Vidi originalni članak

Amelia Bannan, mlada policajka iz Argentine je u studenom 2016. godine išla na školovanje kada je doživjela prometnu nesreću. Djevojka je bila u petom mjesecu trudnoće. Pretrpjela je frakturu lubanje i u mozgu joj se pojavio tromb.

U vozilu koje je sletjelo s ceste su osim Amelije bili još četvero policijskih službenika, a jedan od njih je bio Amelijin suprug  Christian Espindola. On je vozio automobil i medijima je kasnije ispričao da je Amelia noć ranije sanjala nesreću. Nitko osim Amelije u nesreći nije bio ozlijeđen. 

'MOLIO SAM ZA ČUDO' Pukla mu aneurizma u mozgu, iz kome se probudio na Uskrs

Beba je preživjela prometnu nesreću, a njezina majka je pala u komu. Na Božić se dogodilo prvo čudo. Liječnici su carskim rezom porodili dječaka imena Santino koji je preživio i dobro se oporavljao. Obitelj je cijelo vrijeme posjećivala Ameliju u bolnici i razgovarala s njom. Na Uskrs 2017. godine dogodilo se drugo čudo. Bannan se probudila iz kome i prvi je put rukama primila svoje dijete. Bannan je uskoro počela opet pričati no u početku su joj mogli postavljati samo jednostavna pitanja na koja je odgovarala s "da" i "ne". 

- Liječnici su nam rekli da je buđenje moje sestre iz kome Božje čudo - rekao je Amelijin brat Cesar. Mediji u Argentini su prosincu prošle godine izvještavali da se Amelija (34) dobro oporavlja, da je kod kuće i da je sa sinom proslavila njegov prvi rođendan, prenio je Metro. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Hiroo_Onoda 01.04.2018.

    Jel božje čudo bilo sljetanje auta sa ceste?

  • ajdemipopusi_1 01.04.2018.

    Samo je jedna ljubav , istina i put , BOG OTAC !!

  • marquez 31.03.2018.

    To što je na Božić rodila carskim rezom nije nikakvo čudo nego odluka liječnika, moglo je i dan prije ili dan kasnije ali eto, ovako se puku može servirati kao čudo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare