To je to što me zanima!

'Pale listiće ljudi koji su glasali za mog oca, potkopavaju ga!: I Trumpov sin širi lažne vijesti

Predsjednikov sin objavio je snimku na kojoj se vidi muškarac koji pali 80 glasačkih listića za Trumpa u Virginia Beachu u državi Virginia. Kako se na kraju pokazalo, ti listići uopće nisu bili relevantni
Vidi originalni članak

Erica Trumpa kritiriraju zbog tvitanja lažne viralne snimke navodnog paljenja glasačkih listića u korist njegovog oca, američkog predsjednika Donalda Trumpa.

MOŽDA BOLJE DA POGLEDATE Trumpova duhovna savjetnica je... ma ovo je teško prepričati: Ata, rata, deda, baka, anđeli...

Predsjednikov sin objavio je snimku na kojoj se vidi muškarac koji pali 80 glasačkih listića za Trumpa u Virginia Beachu u državi Virginia. Kako se na kraju pokazalo, ti listići uopće nisu bili relevantni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grad Virginia Beach, međutim, razotkrio je objavu Erica Trumpa.

- To su bili uzorci glasačkih listića - grad je odgovorio Trumpu na Twitteru.

U izjavi na svojoj web stranici gradske vlasti rekle su: 'Zabrinuti građanin podijelio je s nama video na kojem se navodno vidi kako netko gori glasačke listiće. To NISU službeni glasački listići, to su glasački listići'.

Dužnosnici su primijetili 'odsutnost crtičnih kodova na svim službenim glasačkim listićima' na snimci zaslona navedenog videozapisa.

MUČENJE U REPUBLIKANSKOJ DRŽAVI John McCain se Trumpu smije iz groba: Arizona mu nikad nije oprostila ruganje ratnom heroju

Twitter profil na kojem je izvorno objavljen video sada je deaktiviran. Eric Trump, koji je kasno u srijedu lažno tvrdio da je njegov otac već osvojio Pennsylvaniju, nije izbrisao vlastiti tweet.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nori 🖖 05.11.2020.

    Nisu relevantni!!?

  • el-loco 05.11.2020.

    to su bidenovi listići i  pali ih neki republikanac

  • Istinitip 05.11.2020.

    Mediji ce sve uradit da Trumpa smijene. Hollywood i Medijske kuce u Americi biraju predsjednika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare