To je to što me zanima!

Panika nakon što je rodila žena u komi: Uzet će DNK bolničara

Roditelje žene su poručili da su 'zgranuti zanemarivanjem njihove kćeri' u bolnici u Arizoni. Putem odvjetnika su poručili i da je dječak stigao u obitelj punu ljubavi te da će se o njemu dobro brinuti
Vidi originalni članak

Policija će uzeti DNK uzorak svih muških zaposlenika zdravstvenog centra Hacienda u američkom Phoenixu.

Podsjetimo, žena koja je u vegetativnom stanju i u tom se centru nalazi od 2008. godine otkako se gotovo utopila je 29. prosinca, rodila zdravog dječaka. Pokrenuta je istraga i povećane su mjere opreza pa sada muško osoblje može ući u prostoriju samo u pratnji ženske kolegice.

Ograničili su kretanje posjetitelja, a u istragu se, osim policije, uključilo i ministarstvo zdravstva. U centru kažu da će nastaviti surađivati s vlastima kako bi se cijelu slučaj što brže riješio.

HOROR U PHOENIXU Netko ju je silovao: Rodila je, a 10 godina leži u bolnici u komi

Ne zna se jesu li su djelatnici centra bili svjesni da je žena trudna. Roditelje žene su poručili da su "zgranuti zanemarivanjem njihove kćeri". Preko odvjetnika su poručili i da je dječak stigao u obitelj punu ljubavi te da će se o njemu dobro brinuti, piše Independent.

Ženu je porodila dežurna medicinska sestra. Žena je nakon poroda ostala u vegetativnom stanju.

Zdravstveni centar osnovan je 1967. godine i imao je reputaciju jedne od najboljih medicinskih ustanova u Arizoni. Imaju oko 2500 pacijenata godišnje.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • vozi Miško 10.01.2019.

    Zgranuti zanemarivanjem, pa ne bih baš rekao, baš suprotno, još su se i brinuli o njenom redovnom spolnom životu. Kompletna usluga.

  • Miške 10.01.2019.

    To je kao u onom filmu sa "Kil Bill" sa Umom Thurman.

  • ĐorđePatković 10.01.2019.

    nek mu sad traže elimentaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare