Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
94 komentara

Panika nakon što je rodila žena u komi: Uzet će DNK bolničara

Roditelje žene su poručili da su 'zgranuti zanemarivanjem njihove kćeri' u bolnici u Arizoni. Putem odvjetnika su poručili i da je dječak stigao u obitelj punu ljubavi te da će se o njemu dobro brinuti

Foto: REUTERS
94 komentara

Policija će uzeti DNK uzorak svih muških zaposlenika zdravstvenog centra Hacienda u američkom Phoenixu.

Podsjetimo, žena koja je u vegetativnom stanju i u tom se centru nalazi od 2008. godine otkako se gotovo utopila je 29. prosinca, rodila zdravog dječaka. Pokrenuta je istraga i povećane su mjere opreza pa sada muško osoblje može ući u prostoriju samo u pratnji ženske kolegice.

Ograničili su kretanje posjetitelja, a u istragu se, osim policije, uključilo i ministarstvo zdravstva. U centru kažu da će nastaviti surađivati s vlastima kako bi se cijelu slučaj što brže riješio.

Reuters HOROR U PHOENIXU Netko ju je silovao: Rodila je, a 10 godina leži u bolnici u komi

Ne zna se jesu li su djelatnici centra bili svjesni da je žena trudna. Roditelje žene su poručili da su "zgranuti zanemarivanjem njihove kćeri". Preko odvjetnika su poručili i da je dječak stigao u obitelj punu ljubavi te da će se o njemu dobro brinuti, piše Independent.

Ženu je porodila dežurna medicinska sestra. Žena je nakon poroda ostala u vegetativnom stanju.

Zdravstveni centar osnovan je 1967. godine i imao je reputaciju jedne od najboljih medicinskih ustanova u Arizoni. Imaju oko 2500 pacijenata godišnje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message