To je to što me zanima!

Pelješki most 'izronio' iz mora: Radove preselili iznad površine

U lipnju je izrađeno dvanaest kompleta armaturnih koševa za pilote. Počeli su radovi ugradnje armaturnih koševa i betoniranja pilota, poručili su iz Hrvatskih cesta
Vidi originalni članak

Nakon što su u lipnju zabijeni svi piloti, 148 stalnih i dva testna ispod morske površine, Pelješki most je napokon "izronio". Na pilote su se počele postavljati naglavne ploče, odnosno prve dijelove mosta koji su vidljivi na površini. 

- U lipnju je izrađeno dvanaest kompleta armaturnih koševa za pilote. Počeli su radovi ugradnje armaturnih koševa i betoniranja pilota - poručili su iz Hrvatskih cesta za Dnevnik.hr. U proteklom razdoblju od dana početka izvođenja radova do završetka mjeseca lipnja 2019. godine zabijeni su svi čelični piloti, dodaju iz HC-a.

KAŽNJEN I POSLODAVAC Kaznili deset Kineza: Radili su 'na crno' na Pelješkom mostu

Most je "provirio" iz mora za manje od godinu dana otkako je kineska tvrtka China Road and Bridge Corporation uvedena u posao. 

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Cocosh Anel 09.07.2019.

    kinezi su smislili svijet za ove nase zgubidane i ´´doktore nauka´´

  • scoo_1 09.07.2019.

    dobro hoće li ovi više riješiti da se krenu raditi pristupne ceste.. ili je sve to stopirano dok se ne pokupuju zemljišta preko kojih treba ići cesta ?

  • franjo54 08.07.2019.

    Koliko ja mogu procijeniti po slikama u most se ugradjuje hrdjava armatura i piloti.Koloko dugo ce taj most biti siguran za promet ili je hrdjava armatura normalna kod gradnje

Komentiraj...
Vidi sve komentare