Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
57 komentara

Pelješki most 'izronio' iz mora: Radove preselili iznad površine

U lipnju je izrađeno dvanaest kompleta armaturnih koševa za pilote. Počeli su radovi ugradnje armaturnih koševa i betoniranja pilota, poručili su iz Hrvatskih cesta

Foto: Hrvatske ceste
57 komentara

Nakon što su u lipnju zabijeni svi piloti, 148 stalnih i dva testna ispod morske površine, Pelješki most je napokon "izronio". Na pilote su se počele postavljati naglavne ploče, odnosno prve dijelove mosta koji su vidljivi na površini. 

Foto: Hrvatske ceste

- U lipnju je izrađeno dvanaest kompleta armaturnih koševa za pilote. Počeli su radovi ugradnje armaturnih koševa i betoniranja pilota - poručili su iz Hrvatskih cesta za Dnevnik.hr. U proteklom razdoblju od dana početka izvođenja radova do završetka mjeseca lipnja 2019. godine zabijeni su svi čelični piloti, dodaju iz HC-a.

Brijesta: Pripreme uoči dolaska Andreja Plenkovića i kineskog premijera Li Keqianga KAŽNJEN I POSLODAVAC Kaznili deset Kineza: Radili su 'na crno' na Pelješkom mostu

Most je "provirio" iz mora za manje od godinu dana otkako je kineska tvrtka China Road and Bridge Corporation uvedena u posao. 

Foto: Hrvatske ceste

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message