To je to što me zanima!

Vozačica s 1,19 promila u krvi udarila pješakinju u Zadru

Pijana vozačica naletjela na pješakinju koja je od siline udarca završila na vjetrobranskom staklu drugog automobila koji je dolazio iz suprotnog smjera
Vidi originalni članak

U petak navečer se u ulici Benka Benkovića u Zadru dogodila prometna nesreća oko 20:45 minuta dogodila prometna nesreća piše Zadarski.hr.

EPILOG TEŠKE NESREĆE Usmrtio mopedista vozeći 105 na sat pa plakao pred sutkinjom i molio oprost od obitelji

Naime, 45-godišnja vozačica, koja je automobilom upravljala pod utjecajem alkohola od 1,19 promila nije se zaustavila na pješačkom prijelazu te je to naletjela na 28-godišnjakinju.

Udarac je bio izrazito silan te je 28-godišnjakinju odbacilo na prednji dio vozila koje je dolazilo iz suprotnog smjera. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dvoje ozlijeđenih u dva sudara u Zagrebu u samo sat vremena

Nakon pregled 28-godišnjakinji utvrđene su lakše tjelesne ozljede, dok je vozačici oduzeta vozačka dozvola i pokrenut kazneni postupak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Bluenilo 03.07.2021.

    to je ulica koja je prometna i ima označena 2 pješačka...međutim tu je i lidl pa ima nevidljivih 16 pješačkih, jer baba zagazi s dvi kese pomidora koji su na akciji maslenica uzgojeni negdje u španjolskoj..ok žena je popila , 87% građana hravatske je pijano ili pod legalnim sedativima ..ovo ostalo ovisi koliko tko ima novaca ili doma u pitaru uzgaja relaksirajuću biljku..

  • 03.07.2021.

    sinoć je u Vrbovcu poginuo još jedan motociklist vozeći brzo. no vidim da nijedan portal ne objavljuje vijest. valjda ako ne objave izgledat će da broj nesreća i poginulih se smanjuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare