Obavijesti

News

Komentari 4

Dvoje ozlijeđenih u dva sudara u Zagrebu u samo sat vremena

Dvoje ozlijeđenih u dva sudara u Zagrebu u samo sat vremena
1

U Maksimirskom naselju u Zagrebu te na križanju Borongajske i Zapoljske ulice sudarila su se ukupno četiri automobila, nastala je veća prometna gužva

Između 15 i 16 sati u četvrtak su na zagrebačkim prometnicama bile dvije nesreće s ozlijeđenima. Na križanju Borongajske i Zapoljske ulice sudarila su se dva automobila. Jedna osoba je ozlijeđena, potvrdila nam je zagrebačka policija.

- Jedan automobil je bio okrenut na krov. Mi smo u autobusu čekali 5-10 minuta u koloni jer je nastala velika gužva. Vidio sam neke ljude da su stajali pored automobila, no nije još tada bilo policije i Hitne, ispričao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sudar automobila na križanju Borongajske i Ozaljske

Pokretanje videa ...

U Maksimirskom naselju također je iza 15 sati došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva automobila. Kako nam je potvrdila PU zagrebačka, jedna osoba je ozlijeđena. Čitatelji tvrde da je i na tom potezu nastala velika prometna gužva. 

- Bila je jako velika gužva. Vidio sam samo jedan automobil na cesti čiji je prednji kraj bio dosta skršen, a jedna je djevojka stajala po strani zajedno s policijom - ispričao nam je čitatelj. 

Policijski očevid je u tijeku.