To je to što me zanima!

Plenković i Jandroković neće doći na prijem kod Milanovića na Dan oružanih snaga

Prije samog prijema, u 11 sati u Slunju predsjednik i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga prisustvovat će međunarodnoj vojnoj vježbi "Immediate Response 21" na vojnom poligonu "Eugen Kvaternik"
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH Zoran Milanović upriličiti će prijam u prigodi obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske. 

Iako je pozvan cijeli državni vrh, na prijem će doći ministri Mario Banožić, Tomo Medved i Davor Božinović. Kako doznaje Jutarnji list, premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković neće biti tamo. 

UOČI 2. KRUGA IZBORA Plenković o huškanju: 'Ljevica sada plače, a Škoro je kao naivni pajac kojeg će pregaziti'

Pozvan je i cijeli vrh vojske i policije, vojni atašei, ali i bivši načelnici Glavnog stožera, kao i bivši ministri obrane, svi sudionici prvog postrojavanja Zbora narodne garde u Kranjčevićevoj ulici koji više nisu u aktivnoj službi u vojsci ili policiji i oni će svi tamo dobiti priznanja.

Prije samog prijema, u 11 sati u Slunju predsjednik i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga prisustvovat će međunarodnoj vojnoj vježbi "Immediate Response 21" na vojnom poligonu "Eugen Kvaternik" gdje je predviđeno i prigodno obraćanje.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • duš man 28.05.2021.

    bio ja jučer... dobra atmosfera, sreo par ljudi iz starih dana... i začudo- svi nešto plaču da branitelji odlaze u mirovine, a vidi ovo.. moji svi krenuli 91. , jedan i u rujnu 90. , a svi još u službi.... doduše, malko smo " jači", ali to je od mišića... pozzz svima koni su branili i brane Hrvatsku, bez obzira na ovo sadasnje stanje...😀

  • 27.05.2021.

    Sa njima ili bez njih potpuno i totalno je nebitno.

  • istina i bog 27.05.2021.

    hoče letjeti i remontirani hekikopteri 171 sh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare