News

Komentari 117

Plenković i Jandroković neće doći na prijem kod Milanovića na Dan oružanih snaga

Plenković i Jandroković neće doći na prijem kod Milanovića na  Dan oružanih snaga

Prije samog prijema, u 11 sati u Slunju predsjednik i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga prisustvovat će međunarodnoj vojnoj vježbi "Immediate Response 21" na vojnom poligonu "Eugen Kvaternik"

Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH Zoran Milanović upriličiti će prijam u prigodi obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 30. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske. 

Iako je pozvan cijeli državni vrh, na prijem će doći ministri Mario Banožić, Tomo Medved i Davor Božinović. Kako doznaje Jutarnji list, premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković neće biti tamo. 

Pozvan je i cijeli vrh vojske i policije, vojni atašei, ali i bivši načelnici Glavnog stožera, kao i bivši ministri obrane, svi sudionici prvog postrojavanja Zbora narodne garde u Kranjčevićevoj ulici koji više nisu u aktivnoj službi u vojsci ili policiji i oni će svi tamo dobiti priznanja.

Prije samog prijema, u 11 sati u Slunju predsjednik i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga prisustvovat će međunarodnoj vojnoj vježbi "Immediate Response 21" na vojnom poligonu "Eugen Kvaternik" gdje je predviđeno i prigodno obraćanje.

Najčitaniji članci