To je to što me zanima!

Plenković o Banožićevu kreditu za stan: Nije me konzultirao kad je tražio kredit, reći će on sve

Nije me konzultirao kada je tražio kredit pa nema potrebe da sada komentiram u njegovo ime. Siguran sam da će znati odgovoriti na sve, rekao je premijer o Banožićevu subvencioniranom kreditu
Vidi originalni članak

Premijer Plenković u srijedu je na svečanom otvorenju  2. svjetskog kongresa sportskog turizma u Petrčanima gdje se sastao s glavnim tajnikom Svjetske turističke organizacije UNWTO Zurabom Pololikashvilijem, te s predsjednikom Uprave Dogus Grupe Feritom Faikom Sahenkom.

POGLEDAJTE VIDEO

- Pokazali smo da je uz hrvatsku kulturu i baštinu, sport ono što nas čini prepoznatljivom zemljom u svijetu. Stoga želim zahvaliti našim sjajnim sportašicama i sportašima -  rekao je Plenković i dodao da je Vlada povećala ulaganja u sport za gotovo tri puta.

Najavio je i kako će u četvrtak revidirati očekivanja oko rasta te poručio da očekuju rekordne rezultate od sezone. 

EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO Čestitamo! Banožiću ćete sa čak 25.306 eura subvencionirati gradnju nove kuće u Vinkovcima

Komentirao je i  priču koju smo objavili o subvencioniranom kreditu koji je odobren za ministra Marija Banožića.

- Ne znam je li dobio, on će kazati o tome sve što treba. Osim što je ministar, on je kao i svi građanin RH kao i svatko drugi pa je u jednakom statusu kao svi. Ali nemam saznanja niti je li dobio, je li taj proces završen pa pustimo to njemu - rekao je.

- Nije me konzultirao kada je tražio kredit pa nema potrebe da sada komentiram u njegovo ime. Siguran sam da će znati odgovoriti na sve - dodao je.

Nastavio je komentirati i rezultate Vlade.

ZNA ISKORISTITI PRILIKU Što sve plaćamo Banožiću? Od jastučića, pekača za kruh, pa do stana, nove kuće i zrakoplova!

- Pokazali smo da smo ekonomski i fiskalno dovoljno snažni da u vrijeme kriza državni intervencionizam popravlja tešku vanjsku krizu i šok na koju nitko od aktera nije mogao utjecati - kaže. Uz predsjednika Vlade u Petrčanima su i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • MateoIvan74 27.04.2023.

    Da li te konzultira kad ide srat?

  • yocko 26.04.2023.

    Bude odgovorio sve je po zakonu.

  • xOOx 26.04.2023.

    to je ne tema haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare