To je to što me zanima!

Plenković o provokacijama iz Rijeke: 'To ne prolazi ovdje'

Na pitanje je li ovo dokaz da imamo puno problema sa državama oko nas, kaže kako ne treba donositi tako daleke zaključke. Dodaje i da ne vidi da su se dobro proveli ni Slovenija ni Srbija
Vidi originalni članak

Mi smo dali prosvjednu notu i ministar Gordan Grlić Radman je imao medijski nastup u kojem je bio sasvim jasan. Osudlili smo te odluke lokalnih vlasti (spomenik u Trstu) bez obzira što se talijanska vlada od toga distancira kao i niz provokacija koje su se dogodile danas u Rijeci. Prema tome, provokacije ovdje ne prolaze, sve vidimo, sve lovimo i ne dopuštamo da bilo tko i na bilo koji način ne samo krši pravni poredak nego i ruši dignitet ozbiljne pravne države, rekao je premijer Plenković uoči obilježavanja 29. godišnjice osnutka mladeži HDZ-a. 

ISPRED GUVERNEROVE PALAČE Provocirali zastavom: U Rijeci policija privela još dva Talijana

Na pitanje je li ovo dokaz da imamo puno problema sa državama oko nas, kaže kako ne treba donositi tako daleke zaključke. Dodaje i da ne vidi da su se dobro proveli ni Slovenija ni Srbija, piše N1.

- Probaju, dobiju odbijenicu i gotovo - rekao je i dodao da je incident u Rijeci bio orkestriran i dugo pripreman, dok je Tajanijev istup bio nešto sasvim drugo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ina67 14.09.2019.

    Neki ustaju protiv pjevača, a gle vraga sada ih nema.

  • 13.09.2019.

    A ustaše su dozvoljene? Dvostruki aršini

  • m5555 13.09.2019.

    Naravno da prolazi plenki jer ides na komemoraciju onima koji su rijeku poklonili talijanima i zasto se sad bunis jer ju nazivaju talijanskom,idi i podrzi ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare