Obavijesti

News

Komentari 36

Plenković o provokacijama iz Rijeke: 'To ne prolazi ovdje'

Plenković o provokacijama iz Rijeke: 'To ne prolazi ovdje'
4

Na pitanje je li ovo dokaz da imamo puno problema sa državama oko nas, kaže kako ne treba donositi tako daleke zaključke. Dodaje i da ne vidi da su se dobro proveli ni Slovenija ni Srbija

Mi smo dali prosvjednu notu i ministar Gordan Grlić Radman je imao medijski nastup u kojem je bio sasvim jasan. Osudlili smo te odluke lokalnih vlasti (spomenik u Trstu) bez obzira što se talijanska vlada od toga distancira kao i niz provokacija koje su se dogodile danas u Rijeci. Prema tome, provokacije ovdje ne prolaze, sve vidimo, sve lovimo i ne dopuštamo da bilo tko i na bilo koji način ne samo krši pravni poredak nego i ruši dignitet ozbiljne pravne države, rekao je premijer Plenković uoči obilježavanja 29. godišnjice osnutka mladeži HDZ-a. 

Provocirali zastavom: U Rijeci policija privela još dva Talijana
Provocirali zastavom: U Rijeci policija privela još dva Talijana

Na pitanje je li ovo dokaz da imamo puno problema sa državama oko nas, kaže kako ne treba donositi tako daleke zaključke. Dodaje i da ne vidi da su se dobro proveli ni Slovenija ni Srbija, piše N1.

- Probaju, dobiju odbijenicu i gotovo - rekao je i dodao da je incident u Rijeci bio orkestriran i dugo pripreman, dok je Tajanijev istup bio nešto sasvim drugo.

Pokretanje videa ...