To je to što me zanima!

Pogledajte kako je prosvjed na Markovu trgu izgledao iz zraka

HDZ prosvjedom nije impresioniran. Preko službenog Facebook profila skup su nazvali "okupljanjem proturazvojnih ljevičara". O prosvjedu se oglasio i premijer Plenković, koji je imao otprilike istu retoriku...
Vidi originalni članak

Politička platforma Možemo, jedni od organizatora današnjeg prosvjeda na Markovu trgu, objavili su fotografije prosvjeda snimljene iz ptičje perspektive.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tisuću puta, dosta je - stoji u opisu fotografije.

Na prosvjedu se okupilo nekoliko tisuća ljudi. Skandirali su protiv premijera Andreja Plenkovića i HDZ-a, tražili raspisivanje izbora...

NISU IMPRESIONIRANI HDZ se oglasio o prosvjedu na Markovu trgu: 'To je nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara'

Tražili su zaustavljanje korupcije, kriminala, pljačke i HDZ-ove uzurpacije vlasti.. Lijevo-liberalnu oporbu ujedinilo je i diglo na noge imenovanje za glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića, čovjeka za kojeg navode da je „HDZ-ov čovjek” koji se druži s kriminalnim miljeom, koji laže i evidentno je odavao informacije iz istraga osobama kojima to nije smio.

POGLEDAJTE VIDEO: 

HDZ prosvjedom nije impresioniran. Preko službenog Facebook profila skup su nazvali "okupljanjem proturazvojnih ljevičara". O prosvjedu se oglasio i premijer Plenković, koji je imao otprilike istu retoriku.

'TO SU VULGARNE PORUKE' Plenković o prosvjedu: 'To je bio skup radikalne ljevice, to je plod Milanovićeva divljaštva!'

- Dopustite mi osvrt, Hrvatska je demokratska i slobodna zemlja, gdje svatko može raditi što želi i misli. Način kako ja mogu to doživjeti, a to je skup radikalne ljevice koja se nalazi u oporbi osam godina, i onih koji ih podržavaju. Ne znam koliko ih je bilo, a poruke su bile vulgarne, a to je plod Milanovićeva divljaštva. Sada svaka šuša misli da može svakog vrijeđati najgrubljim kvalifikacijama - kazao je Plenković...

SNIMKE IZ ZRAKA Pogledajte snimke s Lotrščaka: Prosvjednici napunili i Katarinin trg, traže odlazak Vlade i izbore

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Plavusa 13 Pink G 17.02.2024.

    Cuj Plenkija..."partija i njeni derivati" nikada više neće određivati tko treba biti uhapšen, a tko spašen. Hahahahaha pa Plenkiiiii a sta ste svi vi iz KRADEza nego derivati partije? Derivati partije koji itekako odredjuju koga ce se hapsiti koga spasavati. Jaooooo Plenkiiii tko o cemu...?Pa kaze dalje " U demokraciji i pravnoj državi za to su zadužene nadležne neovisne institucije." Mishko sramota je da kao premijer ove drzave ne znas sto je demokracija, a uz to nadlezne institucije su ti sve samo ne neovisne.

  • TVP 17.02.2024.

    Trebao je netko od tih fejsbuk velikana doći i osobno se obratiti ljudima. Da svi uživo čuju njihove vjerodostojne bljuvotine.

  • Croatia will not forget 17.02.2024.

    HDZ pada !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare