To je to što me zanima!

Policija o videu iz Save: 'Snimka je autentična, ali ne vidi se baš pliva li čovjek ili je to predmet'

Snimka iz rijeke Save je autentična, ali još nije utvrđeno tko ili što pliva na toj snimci
Vidi originalni članak

Hrvatska policija na presici je pričala o nestanku Mateja Periša i suradnju sa srpskom policijom. Potvrdili su da je snimka iz Save autentična i snimljena u to vrijeme, ali nisu mogli potvrditi je li na njoj čovjek. Antonio Gerovac, pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave kriminalističke policije, rekao je da utvrđuju sve okolnosti i da se snimka obrađuje.

Pogledajte snimku iz Save

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Kadrovi se izoštravaju'

- Postoji sumnja da je ušao u vodu, ali ne i potvrda toga, a snimke se još obrađuju i izoštravaju - napominje Gerovac.

Dodao je kako je srpska policija napravila izniman posao oko praćenja Matejeva kretanja od trenutka izlaska iz kluba i do trenutka kada se smatra da je ušao u vodu. 

- Pregledane su i snimke nakon toga, kako bi se utvrdilo je li možda negdje izašao iz vode i slično. Mi možemo reći da je osoba odjevena poput Mateja došla do vode, ali ne postoji nitko tko može to sigurno tvrditi - istaknuo je.

- Snimka je autentična, ali pliva li netko ili ne pliva, to su zasad spekulacije. Ja u to ne bih ulazio, snimke se obrađuju. To je snimka od te noći - rekao je.

Ravnateljstvo MUP-a u podne je objavilo nove informacije o nestanku Mateja Periša u Beogradu. Hrvatski policajci proteklih su dana boravili u Beogradu i našli su se kolegama srpskog MUP-a kojima pomažu u istrazi.

Tijek presice možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • muuuuu 12.01.2022.

    Voljela bih da priča ima sretan kraj....ali bojim se općenito nevezano za tog dečka da roditelji nedovoljno poznaju svoju djecu sta rade itd....svatko za svoje dijete misli da je najbolje ali vremena su takva kakva jesu nazalost,,,,,

  • os-lega 12.01.2022.

    Pliva Nessi.

  • Snježnidan 12.01.2022.

    Jadno dite😢...u danasnje vrime imat "pravog" prijatelja je nazalost nemoguca misija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare