To je to što me zanima!

Neslužbeno: Danas samo 74 nova slučaja korona virusa, popuštanje mjera prije 1. lipnja?

Nakon što je Njemačka prošli tjedan Hrvatsku stavila na zelenu listu zemalja u koje se može putovati. Vladajući su započeli sa sastancima na temu dodatnih popuštanja mjera s obzirom na poboljšanu situaciju
Vidi originalni članak

Kako piše N1 jučer je u Vladi održan sastanak premijera i predstavnika Stožera, a za danas je u planu novi na kojem će sudjelovati i predstavnici gospodarskog sektora. 

UŽIVO: SVE O KORONA VIRUSU Šef istarskog stožera: 'Već ovog vikenda kreće popuštanje mjera u restoranima i na sajmovima'

Primaran cilj sastanka je razgovor o popuštanju mjera, te u kojem smjeru je potrebno krenuti postupnim popuštanjem. Kao primjer se navode povećanje broja ljudi na okupljanjima, veći broj gostiju na privatnim zabavama i vjenčanjima kao i na sprovodima.

Po pitanju ugostiteljskih objekata pretpostavlja se produljenje radnog vremena do 23 sata.

STIŽU COVID PUTOVNICE Spremaj kofere, vadi potvrde: Devet odgovora na ključna pitanja o korona putovanjima

Na sastanku koji je održan jučer najviše se razgovaralo o dinamici cijepljenja. Do kraja lipnja očekuje se procijepljenost 50 do 55 posto populacije, barem jednom dozom.

Kako neslužbeno doznaje HRT, u Hrvatskoj su u posljednja 14 sata zabilježena 74 nova slučaja zaraze koronavirusom. 

Radi se o znatno manjoj brojci nego u prošli ponedjeljak, kao i u ponedjeljak prije dva tjedna. Naime, prije tjedan dana, 17. svibnja bilo je 116 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U ponedjeljak prije dva tjedna, 10. svibnja, bilo je 253 novih slučajeva zaraze. Službeno priopćenje o novim brojkama Nacionalnog stožera civilne zaštite očekuje se danas oko 11 sati.

Idi na 24sata

Komentari 255

  • kovid redar 24.05.2021.

    Svjetska prevaraaaaa ljudi!!!! Vidis kad novinari se uhvate izbora, vise ni ne sekiraju se oko korone.. Vise ni nema te smrtonosne bolesti.. Eeeee moje ovce, samo vi nosite maske i cjepite se..

  • Patton1203 24.05.2021.

    Jeli netko u ovo vjeeruje????

  • denilonumw 24.05.2021.

    Hhahhahah,kakva igrarija Majko BožijaSamo lažite i berite Novce,mi ćemo naravno i dalje biti Ovce...

Komentiraj...
Vidi sve komentare