To je to što me zanima!

Postupak protiv Lovre: Traže odgovore o zlatnim pašnjacima

Pokretanje postupka predlaže se jer je sudjelovao na sjednicama Općinskog vijeća koje je odlučivalo o prenamjeni zemljišta 2011., a neko od tih zemljišta je u vlasništvu njegove supruge...
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa predložilo je da se pokrene postupak protiv bivšeg ministra uprave Lovre Kuščevića, piše RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokretanje postupka predlaže se iz tri razloga: jer je sudjelovao na sjednicama Općinskog vijeća koje je odlučivalo o prenamjeni zemljišta 2011., a neko od tih zemljišta je u vlasništvu njegove supruge, zatim jer je imao nesrazmjer u imovinskoj kartici i zbog prenamjene prostornog plana iz 2015. godine.

AFERA 'ZLATNI PAŠNJAK' 21 dan u životu Lovre K: Moćni ministar postao Plenkijev uteg

S druge strane, predloženo je nepokretanje postupka za pogodovanje šogoru za POS stanove. 

Predloženo nepokretanje postupka protiv Obuljen Koržinek, Žalac i Bandića

Na današnjoj sjednici predloženo je nepokretanje postupka protiv ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek u slučaju pogodovanja u imenovanju ravnateljice Državnog arhiva u Dubrovniku. Također je predloženo i nepokretanje postupka protiv bivše ministrice regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijele Žalac u slučaju Mercedes. Isto je predloženo i za zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da je pogodovao pokojnoj Mani Gotovac za smještaj u staračkom domu. 

PREVARE SA ZEMLJIŠTIMA Krim policija je već na Braču: Istražuje gdje su nestale kuće

Za HDZ-ovog saborskog zastupnika Franju Lucića predloženo je pokretanje postupka jer u imovinskoj kartici nije naveo porezni dug iz 2006. godine.  

Idi na 24sata

Komentari 49

  • zagi 24 17.01.2020.

    Samo se vi i dalje igrajte sa povjerenstvima, a kad vam se dogodi narod, onda bute se čudili

  • Miške 17.01.2020.

    Isto i još gore je napravio gradonačelnik Krka Vasilj. Otkupio pašnjake u Valbiski izmijenio GUP pretvorivši pašnjake od ldo uvale sv.Fuske u građevinsko zemljište Horvatinčiću. I nikom ništa.

  • 16.01.2020.

    Faljen Isus i Marija,ja sam si spremio milijune a Vas stoku sitnog zuba ko j..e.Živila Rvatska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare