News

Komentari 49

Postupak protiv Lovre: Traže odgovore o zlatnim pašnjacima

Postupak protiv Lovre: Traže odgovore o zlatnim pašnjacima

Pokretanje postupka predlaže se jer je sudjelovao na sjednicama Općinskog vijeća koje je odlučivalo o prenamjeni zemljišta 2011., a neko od tih zemljišta je u vlasništvu njegove supruge...

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa predložilo je da se pokrene postupak protiv bivšeg ministra uprave Lovre Kuščevića, piše RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje postupka predlaže se iz tri razloga: jer je sudjelovao na sjednicama Općinskog vijeća koje je odlučivalo o prenamjeni zemljišta 2011., a neko od tih zemljišta je u vlasništvu njegove supruge, zatim jer je imao nesrazmjer u imovinskoj kartici i zbog prenamjene prostornog plana iz 2015. godine.

S druge strane, predloženo je nepokretanje postupka za pogodovanje šogoru za POS stanove. 

Predloženo nepokretanje postupka protiv Obuljen Koržinek, Žalac i Bandića

Na današnjoj sjednici predloženo je nepokretanje postupka protiv ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek u slučaju pogodovanja u imenovanju ravnateljice Državnog arhiva u Dubrovniku. Također je predloženo i nepokretanje postupka protiv bivše ministrice regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijele Žalac u slučaju Mercedes. Isto je predloženo i za zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da je pogodovao pokojnoj Mani Gotovac za smještaj u staračkom domu. 

Za HDZ-ovog saborskog zastupnika Franju Lucića predloženo je pokretanje postupka jer u imovinskoj kartici nije naveo porezni dug iz 2006. godine.  

Najčitaniji članci