To je to što me zanima!

Predsjednica će tražiti sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost

OTKAZALA I PUTOVANJA Iz Ureda poručuju i kako Predsjednica do izbijanja afere nije imala nikakvih saznanja o mailovima niti ju je o tome obavijestila Sigurnosno obavještajna agencija
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović o aferi Hotmail do sad se nije izjašnjavala no za Dnevnik Nove TV najavila je konkretne poteze. Iz njezina Ureda poručili su kako je ostavka Martine Dalić 'razborit i odgovoran čin' i naglasili kako 'ni jedan važan državni posao ne može ovisiti o jednom čovjeku niti smije biti njegov talac'. 

OGLASILA SE I VLADA Novi mailovi: Plenković se s grupom Borg sastao tri puta?

- Dosadašnji tijek toga procesa može se ocijeniti uspješnim. Zadaća je nadležnih državnih tijela utvrditi sve relevantne činjenice glede sumnji na netransparentnost, mogući sukob interesa odnosno moguće povrede zakona, bez pritiska javnosti ili politike. Neovisno o tim aktivnostima, ključno je zadržati dinamiku postizanja nagodbe s ciljem očuvanja radnih mjesta i opstojnosti uključenih tvrtki. Predsjednica Republike izražava potporu Vladi Republike Hrvatske i izvanrednom povjereniku u nastojanima za uspješnim završetkom toga procesa - poručuju iz Ureda i dodaju kako bi se sljedeći tjedan trebala sastati s premijerom Plenkovićem. 

MARTINA OTIŠLA, A MILIJUNI IM OSTALI... Otkrivamo: Savjetnicima Borg grupe po 7923 kn - svaki dan!

Razgovarat će, kažu, i o sazivanju sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost zbog aktualne situacije oko Agrokora. Iz Ureda poručuju i kako Predsjednica do izbijanja afere nije imala nikakvih saznanja o mailovima niti ju je o tome obavijestila Sigurnosno obavještajna agencija. 

Zbog  aktualne situacije Predsjednica je otkazala put u Slovačku i Crnu Goru, kažu iz Ureda. 

Idi na 24sata

Komentari 190

  • stranputica 19.05.2018.

    Stoka nikada nece promijeniti misljenje i uvijek ce 30% nacije glasati za kriminalnu organizaciju. No 30% je kapak jer drzava ne bi mogla financirati veci postotak nacije. 50% nacije ne izlazi na izbore ali polako raste podrska Zivom Zidu. Drzava nam je pod okupacijom zadnjih 28 godina i nemilice se pljacka ali kad tad cemo skinuti kradoljubnu stoku

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 18.05.2018.

    Ostavka. A odgovornost narodu. A Laži . Nikom ništa A. E takvi ste vi. Sve vas treba baciti u Sibir.

  • 18.05.2018.

    Predsjednice, na čiju stranu ćete se svrstati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare