To je to što me zanima!

U SAD-u 7000 mrtvih, Trump neće masku, ali ih preporučuje

U svijetu je zabilježeno više od milijun slučajeva zaraze virusom, od čega je dosad u 183 zemlje svijeta umrlo više od 50 tisuća ljudi. Posebno je zabrinjavajuće stanje u SAD-u, Španjolskoj i Italiji...
Vidi originalni članak

Najbitnije vijesti:

>> Ministar Vili Beroš rekao je obraćanju Stožera da u Hrvatskoj imamo novih 68 zaraženih, što je ukupno 1079 bolesnika. Jedna žena je preminula u KB Dubrava koja je imala i druge zdravstvene probleme. Više pročitajte OVDJE.

>> Ravnatelj jedne od najvećih bolnica u Hrvatskoj, KBC Sestre Milosrdnice, prof. Mario Zovak pozitivan je na koronavirus. Potvrdio nam je da ima koronu, ali da se osjeća dobro. Više saznajte OVDJE.

>> Google je objavio podatke prema kojima možete vidjeti kako su se s pojavom epidemije korona virusa mijenjali trendovi u 131 zemlji svijeta, uključujući Hrvatsku, te koje se zemlje najbolje pridržavaju uputa. Detaljniju analizu po županijama u RH pogledajte OVDJE.

>> Velika navala bila je u četvrtak na e-Propusnice, novu platformu za izradu digitalnih propusnica. Ministar uprave Ivan Malenica izvijestio je da je do petka u 17 sati Ministarstvo uprave odobrilo 306 tisuća zahtjeva za e-Propusnicama. Apelira da se vade samo ako je potrebno. Više saznajte OVDJE.

>> Vili Beroš odgovarao je na pitanja građana te pojasnio koliko korona virus utječe na već postojeće bolesnike. Objasnio je da neki pacijenti umiru od korone, a neki s njome. Više o novim saznanstvima pročitajte OVDJE.

>> Od jučer je 48 novooboljelih od korona virusa u Hrvatskoj, pa je tako broj ukupno oboljelih došao na 1011. Na žalost, još je jedan pacijent preminuo. VIše pročitajte OVDJE

POGLEDAJ VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 398

  • Kardinal 04.04.2020.

    Pošteno i pitam se u čem je sad vaš problem levičari?

  • Fighter for Justice 04.04.2020.

    Tako je to u Švedskoj,Americi,Francuskoj,Italiji,.... kada im je novac ispred zdravlja svoje nacije

  • vitez oluja 04.04.2020.

    Kad ste već krenuli koristiti makedonsku riječ "golem" umjsto hrvatske velik, ogroman, itd., nastavite u istom smjeru pa umjesto bolnica počnite koristiti "bolnicata". Nepismeni priučeni novinari pridošli iz tkozna koje provincije i obiteljskog okruženja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare