To je to što me zanima!

Prevrnuo im se čamac: Našli tijelo jednog od dvojice nestalih

Podsjetimo u čamcu se nalazilo troje muškaraca, koji su se prilikom pokušaja prelaska slapa prevrnuli. Jedan se uspio spasiti i doplivati do obale, a dvojica su nestala. Jedan je sad pronađen
Vidi originalni članak

Tijelo jednog muškarca (50) pronađeno je u petak oko 12,30 sati u rijeci Korani, sedmog dana potrage za dvojicom muškaraca koji su u subotu nestali u nabujaloj rijeci Korani nakon prevrtanja iz čamca na Turanjskom slapu u Karlovcu.

POTRAGA U KARLOVCU Čamac im se prevrnuo: Jedan je uspio isplivati, dvojicu još traže

Policija je izvijestila da su muškarčevo tijelo pronašli pripadnici HGSS Stanice Karlovac, kilometar nizvodno od mjesta nesreće, u blizini tzv. " Vukelićevog mosta" u Mostanju, dok se drugim i dalje traga. Na mjestu događaja slijedi očevid.

HTJELI PRIJEĆI SLAP Prevrnuli se čamcem u Korani i nestali - traže ih već peti dan

- S ciljem pronalaska još jednog nestalog muškarca poduzimat će se potrebne mjere i radnje radi njegova pronalaska.- kažu u policiji.

Podsjetimo u čamcu se nalazilo troje muškaraca, koji su se prilikom pokušaja prelaska slapa prevrnuli. Jedan muškarac se uspio spasiti i doplivati do obale, a dvojica su nestala u nabujaloj i mutnoj Korani. Čamac je pronađen istog dana u čak 15 kilometara udaljenom naselju Brođanima, u rijeci Kupi. Na terenu su svakodnevno za muškarcima tragali spasioci HGSS- Stanice Karlovac, vatrogasci JVP Karlovac, a po potrebi i pripadnici policije. U četvrtak su se karlovačkim spasiocima pridružili i kolege iz stanica Novska i Ogulin.

- Uz svakodnevna pregledavanja rijeke Korane, od ušća Korane i Mrežnice do ušća Korane i Kupe te daljnjeg traganja na rijeci Kupi do mjesta Brođani, u četvrtak je obala Korane pretražena uz pomoć bespilotne letjelice i potražnog psa. "Draco" je pregledao, za spašavatelje teško prohodne, velike količine naplavina na desnoj obali Korane - kazali su u karlovačkom HGSS-u, dodajući da je potraga na rijeci Kupi bila proširena, te su iz Petrinje i Letovanića s dva potražna čamca HGSS stanica Novska pregledane obje strane Kupe do mjesta Pokupsko.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Slavonka60 23.10.2020.

    Troje muškaraca ili trojica..?

  • ajetodoo 23.10.2020.

    Bilo bi dobro da voditelji čamaca znaju plivati. Posada isto, i veslači, i kormilari. Čak i mali od kužine.

  • Deox00 23.10.2020.

    Jel živ taj što su ga našli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare