To je to što me zanima!

Vladimir Putin naredio vojsci: 'Stavite nuklearne snage u visoki stupanj pripravnosti'

Putin je u nedjelju kazao da su vodeće sile NATO-a dale "agresivne izjave" zajedno sa Zapadom koji je uveo teške financijske sankcije Rusiji
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je vojnom zapovjedništvu da stavi snage nuklearnog odvraćanja u stanje visoke pripravnosti nakon agresivnih izjava zemalja NATO -a, javlja Reuters.

Predsjednik Vladimir Putin naredio je da ruske snage nuklearnog odvraćanja budu u pripravnosti usred napetosti sa Zapadom zbog njegove invazije na Ukrajinu .

Govoreći na sastanku sa svojim najvišim dužnosnicima, Putin je u nedjelju kazao da su vodeće sile NATO-a dale "agresivne izjave" zajedno sa Zapadom koji je uveo teške financijske sankcije Rusiji.

LIVE i 4. dan ruske okupacije Ukrajine pratite ovdje

Putin je naredio ruskom ministru obrane i načelniku Glavnog stožera da snage nuklearnog odvraćanja stave u "poseban režim borbene dužnosti".

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU UKRAJINA RUSIJA 

Idi na 24sata

Komentari 381

  • nottonightjosephine 01.03.2022.

    Klasika, srljanje i katastrofalno losa kontrola vlastitoga ega. Veoma opasno, dodje li u situaciju da nema izlaza izgledno da naredi ispaljivanje nuklearke. Jedini koji bi ga mogao urazumiti i smiriti je njegov pajdas Berlusconi i nitko vise. Sa ostatkom ekipe on nece uopce da komunicira...a niti da pregovara nego salje odlicne ucenike. Car.

  • mičo234 28.02.2022.

    ova dva tjedna su ključna :)

  • seagul 28.02.2022.

    Putinu fale vuciceve usne

Komentiraj...
Vidi sve komentare