To je to što me zanima!

Raspudić pozvao Plenkovića na sučeljavanje pred Remetincem: 'Osjećat će se kao kod kuće'

Raspudić je na Plenkovićev poziv u Kliniku Fran Mihaljević odgovorio pozivom na sučeljavanje pred kamerama, a ne na "paradiranje kroz odjele intenzivne skrbi", a zatim i svoj poziv konkretizirao
Vidi originalni članak

Nakon što ga je predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu pozvao saborskog zastupnika Ninu Raspudića da pođe s njim u obilazak odjela intenzivne skrbi Klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević s ravnateljicom Alemkom Markotić. Raspudić mu je odgovorio pozivom na sučeljavanje pred kamerama, a ne na "paradiranje kroz odjele intenzivne skrbi". 

POZVAO GA U ZARAZNU BOLNICU Plenković: Raspudić nije došao na covid odjel jer se prepao, on je besramni licemjer, strah ga je

Svoj je poziv konkretizirao u objavi na Facebooku. Pozvao je Plenkovića na sučeljavanje u ponedjeljak u 12 sati ispred zatvora u Remetincu.

OŠTRO NAKON PROZIVKI Raspudić: 'HDZ je profitirao od korona-krize. Zekanović? To je čisto politikantstvo i neistina'

Raspudićevu objavu prenosimo u cijelosti.

"Jučer me predsjednik Vlade, mr. Andrej Plenković, iznenada pozvao da se u 15h sučelimo na covid-odjelu. Nisam se pojavio jer smatram neprimjerenim da se političari našetavaju po odjelu intenzivne njege, gdje ni najuža obitelj pacijenata nema pristup.

ODGOVORIO PLENKOVIĆU Raspudić: Pozivam premijera na sučeljavanje pred kamerama, ne na paradiranje kroz bolnice

Stoga ga na vrijeme, dan unaprijed, pozivam na sučeljavanje pred predstavnicima medija, i to džentlmenski, na HDZ-ovom domaćem terenu, ispred zatvora u Remetincu, u ponedjeljak, 13.12. točno u podne. Osjećat će se kao kod kuće jer tu su mu prethodnici, najbliži suradnici, a pozivam ga da sa sobom povede i svoje ministre za koje procjeni da im je trenutno, kako se steže Olafov obruč, najpotrebnije razgledati budući pansion. Dolazim sam, i stojim na raspolaganju za sva pitanja, kako g. Plenkovića tako i medija", napisao je.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • marlot 12.12.2021.

    Dobra , dobra Plenki , remetinac , dom , braaavo

  • nec.1996 12.12.2021.

    nije ti plenko za remetinac on je domoljub ,koji n zna krasti samo otima i unistava nas sa svojom vakcinom,,

  • Legalno Ilegalno 12.12.2021.

    Tako treba . neka plenković vidi svoje buduće predvorje,pa neka upozna sa tim predvorjem ekipu iz svoje zločinačke stranke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare