News

Komentari 91

Raspudić pozvao Plenkovića na sučeljavanje pred Remetincem: 'Osjećat će se kao kod kuće'

Raspudić pozvao Plenkovića na sučeljavanje pred Remetincem: 'Osjećat će se kao kod kuće'

Raspudić je na Plenkovićev poziv u Kliniku Fran Mihaljević odgovorio pozivom na sučeljavanje pred kamerama, a ne na "paradiranje kroz odjele intenzivne skrbi", a zatim i svoj poziv konkretizirao

Nakon što ga je predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu pozvao saborskog zastupnika Ninu Raspudića da pođe s njim u obilazak odjela intenzivne skrbi Klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević s ravnateljicom Alemkom Markotić. Raspudić mu je odgovorio pozivom na sučeljavanje pred kamerama, a ne na "paradiranje kroz odjele intenzivne skrbi". 

Svoj je poziv konkretizirao u objavi na Facebooku. Pozvao je Plenkovića na sučeljavanje u ponedjeljak u 12 sati ispred zatvora u Remetincu.

Raspudićevu objavu prenosimo u cijelosti.

"Jučer me predsjednik Vlade, mr. Andrej Plenković, iznenada pozvao da se u 15h sučelimo na covid-odjelu. Nisam se pojavio jer smatram neprimjerenim da se političari našetavaju po odjelu intenzivne njege, gdje ni najuža obitelj pacijenata nema pristup.

Stoga ga na vrijeme, dan unaprijed, pozivam na sučeljavanje pred predstavnicima medija, i to džentlmenski, na HDZ-ovom domaćem terenu, ispred zatvora u Remetincu, u ponedjeljak, 13.12. točno u podne. Osjećat će se kao kod kuće jer tu su mu prethodnici, najbliži suradnici, a pozivam ga da sa sobom povede i svoje ministre za koje procjeni da im je trenutno, kako se steže Olafov obruč, najpotrebnije razgledati budući pansion. Dolazim sam, i stojim na raspolaganju za sva pitanja, kako g. Plenkovića tako i medija", napisao je.

Najčitaniji članci