To je to što me zanima!

Rastrgala šišmiša i pojela ga: Oprostite mi, pa nisam znala

Iako je video u kojem trga i jede šišmiša star tri godine, opet je postao viralan zbog pojave korona virusa, a izazvao je brojne negativne reakcije milijuna ljudi koji prate slavnu voditeljicu
Vidi originalni članak

Wang Mengyun, Kineskinja koja ima mega popularnu online emisiju o putovanjima, javno se ispričala cijelom svijetu nakon što je 'izronio' njezin stari video iz 2016. godine u kojem se vidi kako je vlastitim rukama rastrgala šišmiša i pojela ga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video je ponovno postao aktualan uslijed izbijanja epidemije korona virusa. Tri godine star video postao je viralan zbog sumnji da je korona virus izbio na tržnici u Wuhanu gdje se za konzumaciju prodaje više od 100 vrsta divljih životinja, među kojima su i šišmiši.

Znanstvenici su prvih dana objavljivali informacije da je virus krenuo od zmija i šišmiša, pa je tako video u kojem Mangyun jede šišmiša samo dodatno raspršio sumnje da je korona virus nastao zbog 'slavnih specijaliteta' koji se mogu naći na raznim sajmovima u Kini.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U kontroverznom videu Mengyun je svojim gledateljima ispričala da meso šišmiša ima sličan okus kao piletina i da je njihovo meso jako hranjivo. Zatim je primila šišmiša za krila i rastrgala ga, a kasnije je raspolovila i njegov ostatak.

IZOLIRALI KORONAVIRUS U LABORATORIJU 'Imamo ga, fantastično!' Veliki korak prema cjepivu za virus

- Žao mi je, oprostite mi molim vas. Nisam trebala pojesti tog šišmiša - objavila je Mengyun u javnom pismu, a njezin video snimljen u Palauu izazvao je brojne negativne reakcije.

Video je snimljen kako bi predstavila lokalne specijalitete, a Mengyun je inače proglašena među 30 najuspješnijih kineskih poduzetnika koji imaju manje od 30 godina. U vrijeme snimanja videa imala je 26 godina.

Idi na 24sata

Komentari 192

  • 30.01.2020.

    I mi u Hrvatskoj jedemo svašta, a da to i ne znamo, jeste li svjesni toga? Naravno, zemlja porijekla 中國.;))))))

  • peperminth 30.01.2020.

    Azijati jedu sve što hoda pliva roni i leti ako nije tenk brod podmornica ili avion

  • 30.01.2020.

    treba je izbrisati video, lol!

Komentiraj...
Vidi sve komentare