To je to što me zanima!

Ravnatelj Samson: 'Danas smo postigli rješenje, sretan je dan! Učenik je sa svojim vršnjacima'

Danima dječak, učenik osmog razreda, nije išao u osnovnu školu u Krapinskim Toplicama jer mu roditelji nisu dali da stavi masku. Danas je odlučio staviti masku i prisustvovati nastavi..
Vidi originalni članak

Danas smo postigli rješenje, danas je sretan dan. Učenik je ušao temeljem propisa nošenja maske do učionice i evo sad uči povijest, sa svojim je vršnjacima, rekao je Samson Štibohar, ravnatelj škole u Krapinskim Toplicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- S roditeljima i centrom vidjeli smo da je najbolje rješenje da učenik ide u školu. Obrazovanje je ključ. Učeniku je to dužnost i obveza. On je danas krenuo na nastavu i nadamo se da će tako i nastaviti te završiti nastavnu godinu - dodao je.

- Svi učenici imaju jednake uvjete, pa tako i ovaj učenik osmog razreda - dodao je.

- Sve službe su ovdje bile uperene da budemo spremni kad se učenik vrati u razred. Kako se ne bi naškodilo učenicima koji su sve ove dane bili u školi, kao ni učeniku koji je danas ušao - kaže ravnatelj.

UŽIVO: KRAJ DRAME U ZAGORJU Socijalna služba bila je u domu dječakovih roditelja, on je prvi put stavio masku i ušao u školu

- Nadam se da ćemo sad disati punim plućima - zaključio je.

Podsjetimo, danima dječak, učenik osmog razreda, nije išao u osnovnu školu u Krapinskim Toplicama jer mu roditelji nisu dali da stavi masku. Policija je prekršajno prijavila roditelje, a dobili su i poziv da se danas jave u Centar za socijalnu skrb, obzirom da prvi put nisu pustili djelatnike u kuću. Kako doznajemo, sad su ih pustili, nakon kraće prepirke. Pred kućom je bio i policajac.

Otac dječaka potom je krenuo prema školi u društvu odvjetnice. Ušao je u školu. Prvo je odbijao staviti masku, ali nakon što mu je odvjetnica rekla da ne radi probleme, stavio je masku. Izašao je iz škole i dobacio: 'Nismo još gotovi'.

Potom se pojavio i dječak koji je stavio masku i ušao u školu.

 

Idi na 24sata

Komentari 277

  • nimrodel 20.09.2021.

    Hey, teachers, leave those kids alone

  • user_467123 20.09.2021.

    Roditelji dobili ste upustva predajte djecu struci???

  • mata61 20.09.2021.

    Sad mu je neko preko interneta kazo uzmi masku i mrš na nastavu.Mnogi bolesnici gledaju samo što če reč neko na internetu pa da ko dresirani psič odma posluša.Da neko kaže ili napiše preko interneta da je govno naj zdravije za pojest  99% bi ti inernetaša to i učinilo.nNeki neznaju ni u wc-e otič dok nepitaju na intrnetu.Jebaji ga sve je otišlo u p.... materinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare