News

Komentari 139

Socijalna služba bila je u domu dječakovih roditelja, on je prvi put stavio masku i ušao u školu

Socijalna služba bila je u domu dječakovih roditelja, on je prvi put stavio masku i ušao u školu

Obitelj dječaka iz Krapinskih Toplica nakon kraće prepirke pustila je djelatnike Centra za socijalnu skrb. Nakon toga je dječakov otac otišao u školu s odvjetnicima. Pojavio se i njegov sin. I stavio je masku

Danima dječak, učenik osmog razreda, nije išao u osnovnu školu u Krapinskim Toplicama jer mu roditelji nisu dali da stavi masku. Policija je prekršajno prijavila roditelje, a dobili su i poziv da se danas jave u Centar za socijalnu skrb, obzirom da prvi put nisu pustili djelatnike u kuću. Kako doznajemo, sad su ih pustili, nakon kraće prepirke. Pred kućom je bio i policajac.

Otac dječaka potom je krenuo prema školi u društvu odvjetnice. Ušao je u školu. Prvo je odbijao staviti masku, ali nakon što mu je odvjetnica rekla da ne radi probleme, stavio je masku. Izašao je iz škole i dobacio: 'Nismo još gotovi'.

Potom se pojavio i dječak koji je stavio masku i ušao u školu.

Uživo iz Krapinskih Toplica

Podsjećamo, cijeli slučaj u Zagorju pratila je grupa fanatika, antimaskera, koja je na početku upala u školu zbog čega je spremačica od šoka završila u bolnici, a nasrnuli su i na ravnatelja. Bili su glasni i agresivni.

Pogledajte video: Drama u Zagorju

Jedina žrtva je ovdje dječak

Otac dječaka rekao je da maska krši Božje i prirodne zakone, da dječaku smeta i guši ga. Doktorica je potvrdila da je dječak zdrav. Masku bi trebao nositi samo tri do pet minuta dnevno, samo na hodniku do ulaza u učionicu.

Kaže da maska krši Božje zakone

Nakon nasilnog upada fanatika u školu na početku ove drame, pred ustanovom su svaki dan od tada zaštitari.

Policija je nedavno zatvorila i školsko dvorište da prosvjednici, od kojih većina uopće nije iz te županije niti im djeca tu idu u školu, ne smetaju djeci i ne maltretiraju učitelje i pedagoge koji rade u toj školi.

Ranije su bili glasni i prema novinarima, lupetajući nešto o Hitleru.

Pogledajte video: Ovo su prosvjednici

Čini se da je višednevna drama završila. 

Najčitaniji članci