News

Komentari 290

Ravnatelj Samson: 'Danas smo postigli rješenje, sretan je dan! Učenik je sa svojim vršnjacima'

Ravnatelj Samson: 'Danas smo postigli rješenje, sretan je dan! Učenik je sa svojim vršnjacima'

Danima dječak, učenik osmog razreda, nije išao u osnovnu školu u Krapinskim Toplicama jer mu roditelji nisu dali da stavi masku. Danas je odlučio staviti masku i prisustvovati nastavi..

Danas smo postigli rješenje, danas je sretan dan. Učenik je ušao temeljem propisa nošenja maske do učionice i evo sad uči povijest, sa svojim je vršnjacima, rekao je Samson Štibohar, ravnatelj škole u Krapinskim Toplicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- S roditeljima i centrom vidjeli smo da je najbolje rješenje da učenik ide u školu. Obrazovanje je ključ. Učeniku je to dužnost i obveza. On je danas krenuo na nastavu i nadamo se da će tako i nastaviti te završiti nastavnu godinu - dodao je.

- Svi učenici imaju jednake uvjete, pa tako i ovaj učenik osmog razreda - dodao je.

- Sve službe su ovdje bile uperene da budemo spremni kad se učenik vrati u razred. Kako se ne bi naškodilo učenicima koji su sve ove dane bili u školi, kao ni učeniku koji je danas ušao - kaže ravnatelj.

- Nadam se da ćemo sad disati punim plućima - zaključio je.

Podsjetimo, danima dječak, učenik osmog razreda, nije išao u osnovnu školu u Krapinskim Toplicama jer mu roditelji nisu dali da stavi masku. Policija je prekršajno prijavila roditelje, a dobili su i poziv da se danas jave u Centar za socijalnu skrb, obzirom da prvi put nisu pustili djelatnike u kuću. Kako doznajemo, sad su ih pustili, nakon kraće prepirke. Pred kućom je bio i policajac.

Otac dječaka potom je krenuo prema školi u društvu odvjetnice. Ušao je u školu. Prvo je odbijao staviti masku, ali nakon što mu je odvjetnica rekla da ne radi probleme, stavio je masku. Izašao je iz škole i dobacio: 'Nismo još gotovi'.

Potom se pojavio i dječak koji je stavio masku i ušao u školu.

 

Najčitaniji članci