To je to što me zanima!

Roditelji odgojitelji su poručili: Tužit ćemo Grad Zagreb...

Znajući da ima većinu glasova u Skupštini, zahvaljujući koaliciji Možemo! i SDP-a, odlučio je trošak grada smanjiti oduzimanjem prava zadirući u najosjetljiviju skupinu - djecu, kažu roditelji i dodaju da to neće dopustiti
Vidi originalni članak

Na osnovi u četvrtak izglasane Odluke kojom se umanjuje opseg prava odnosno dijelu korisnika i ukida pravo na mjeru roditelj odgojitelj, Hrvatska udruga roditelja odgojitelja će predati tužbu na sud.

DOLENEC TVRDI: 'Izmjenom mjere ne kršimo svoje predizborno obećanje'

- U nastalom problemu je 5793 korisnika, koji skrbe o oko 20000 djece, od kojih je oko 6000 njih vrtićke dobi. Grad iznošenjem neistinitih podataka umanjuje problem, obećaje da će poraditi na ublažavanju negativnih posljedica svoje odluke koje će se odraziti na mnoge lokalne i nacionalne sustave - kažu.

- Ne dopuštamo da se problem proširi, a u borbi za stečena prava ne pristajemo na lažna obećanja. Gradonačelnik je lagao i u predizbornoj kampanji, i to više puta, čime nije vjerodostojan - kažu.

ISPRED ZAGREBAČKOG POGLAVARSTVA Roditelji odgojitelji opet prosvjedovali, najavili novi

- Znajući da ima većinu glasova u Skupštini, zahvaljujući koaliciji Možemo! i SDP-a, odlučio je trošak grada smanjiti oduzimanjem prava zadirući u najosjetljiviju skupinu - djecu, a sve je protivno i zakonima. Nećemo to dopustiti i pružanje otpora od sad i kroz pravnu borbu se nastavlja - poručuju roditelji odgojitelji.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • dahvaul 12.12.2021.

    I treba pa nisu djeca igračke pa ih baciš za par godina .I treba naročito toga kobasičara tužiti koji ne voli ni djecu i branitelji mu smetaju samo je široke ruke prema svojima iz boja i drugih ništ koristi udruga.

  • vande 11.12.2021.

    A koga bi vi tužile odite delajte nešto moja kćer žrtva obiteljskog nasilja lma 4 djece pa se ne buni dajte radite nešto odite na tržište rada ne kužim zašto se bunite pravno nemate osnov za tužbu tražite si posao žrtva sam vašeg nasilja djece koju vi odgajate svakodnevno od jutra do mraka u parku od histerične djece to je odgoj djeca trebaju život u svom okruženju a ne s majkama koje puše piju kavu u parku a to je odgoj moš misliti

  • Hrvatska_domovina 10.12.2021.

    Podrška roditeljima odgojiteljima, oni koji su protiv njih su i protiv obitelji i budućnosti. I treba im dati i više. Ne treba biti ljubomoran...

Komentiraj...
Vidi sve komentare