To je to što me zanima!

'Rusi sve više napadaju civilne objekte, moral među njihovim vojnicima počeo je padati...'

Primijetili smo porast napada na civilnu infrastrukturu, civilne ciljeve, rekao je neimenovani američki dužnosnik. U isto vrijeme, dodao je, moral među ruskim vojnicima na nekim dijelovima ratišta je opao.
Vidi originalni članak

Ruska vojska sve više napada civilne objekte u Ukrajini, dok istodobno pada moral ruskih vojnika, rekao je u četvrtak visoki američki obrambeni dužnosnik.

- Primijetili smo porast napada na civilnu infrastrukturu, civilne ciljeve - rekao je neimenovani dužnosnik. U isto vrijeme, dodao je, moral među ruskim vojnicima na nekim dijelovima ratišta je opao.

IZ MINUTE U MINUTU Borbe oko centra Mariupolja, SAD poslao jasnu poruku Kini

- Nemamo uvid u svaku postrojbu i svaku lokaciju. Ali sasvim je sigurno da smo detektirali neke indicije da moral u nekim postrojbama nije visok -  rekao je dužnosnik.

HASTA LA VISTA, VLADO Schwarzenegger se obratio ruskim vojnicima: 'Vidjeli ste istinu. Putin je započeo ovaj rat'

Također je važno napomenuti da ruska vojska razmišlja o dovođenju dodatnih zaliha u Ukrajinu. Zasad nije sigurno da se to događa, ali sama činjenica da je to postao problem znak je za zabrinutost s ruske strane, napomenuo je.

'SMISLILI' SU I LOGO U Rusiji zatvorili McDonald's, a Putin ima rješenje: Njihove će restorane preuzeti Ujak Vanja?

- Dakle, nakon tri tjedna, još uvijek su u stanju održati svoje snage na terenu, ali ne bez poteškoća. Nakon tri tjedna, vidimo kako počinju razmišljati o opskrbi s drugih područja, uključujući podršku u ljudstvu. A nakon dva tjedna već smo vidjeli kako pozivaju strane borce, što je također bio zanimljiv razvoj događaja - kazao je dužnosnik.

VOJNA INDUSTRIJA Ruska invazija povećala potražnju Europe za američkim dronovima i raketama

Oko lučkog grada Odese na jugozapadu Ukrajine primjećuje se stalna ruska pomorska aktivnost, dodao je. No zasad, po njegovim riječima, nije bilo "neposrednih znakova" napada s mora. "Nismo sigurni što planiraju učiniti, što se spremaju učiniti."

SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU PRATITE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 64

  • MZ 18.03.2022.

    Ukrajinci rade vojne baze u bolnicama, vrtićima, itd il pored njih, po mom mišljenju sami ubijaju svoj narod

  • Marko Penalko 18.03.2022.

    Ovdje više rusofila koji podržavaju Patuljka Putka a svi znamo koji su to, samo ajde na vaš kurir telegraf tamo vam je mjesto

  • max2017 18.03.2022.

    ti rusi su bez morala i motiva..............najbolje je ovo što rade Ukrajinci kad ih šalju doma cijele ili u djelovima......

Komentiraj...
Vidi sve komentare