To je to što me zanima!

Sabo: Stavio sam mandate u mirovanje, neću biti prijepor

Željko Sabo više neće biti prijepor. Nisam zaslužio da bilo tko moje ime koristi u negativnom kontekstu, rekao je SDP-ovac za N1 televiziju i dodao da je odluku donio s gradskim SDP-om u Vukovaru
Vidi originalni članak

SDP-ov Željko Sabo rekao je za N1 kako zahvaljuje svima koji su izašli na unutarstranačke izbore i dali mu glas te da mu je nakon svega što mu se dogodilo, to moralna satisfakcija.

- Stavio sam mandate u mirovanje. Ja mogu sutra tu odluku promijeniti i aktivirati članstvo u predsjedništvu, ali to neću učiniti - rekao je.

SABO SE NE DA 'Da mislim da sam teret stranci ili kriv, ne bih se ni kandidirao'

- Ne želim biti predmet interesa medija na taj način. Ako Peđa Grbin i Željko Kolar u svojim istupima prije drugog kruga dobiju od novinara pitanje što će se učiniti za Željkom Sabom... ja se pitam čemu takva pitanja...

Željko Sabo više neće biti prijepor. Nisam zaslužio da bilo tko moje ime koristi u negativnom kontekstu - rekao je.

SJEDNICA NOVOG VODSTVA Grbin bez podrške za kadrovske promjene na početku mandata

- Odluku o stavljanju mandata u mirovanje donio sam s gradskim SDP-om Vukovara i županije. Ostajemo zajedno, moramo se pripremiti za lokalne izbore. Ovim pokazujem da mi je najvažniji Vukovar i članstvo u Vukovaru. Očekujem da će sad biti mir, nakon ovog mog postupka - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Idemo prema boljem 22.10.2020.

    Pravomoćno osuđen a pravi se žrtva.

  • darko122 22.10.2020.

    Stvano nije fer, svi tako rade, samo njega ufatilo. Sad idu oni koje nisu ufatili, oni su provjereno sposobniji.  

  • kormilar 22.10.2020.

    Za zaboravne i one koji se prave nevješti! Eto, u čemu je razlika između SDP-a i HDZ-a! Za korupciju sličnog tipa ministar ili gradonačelnik iz HDZ-a ostao bi na svom radnom mjestu, ali kao što vidimo to nije slučaj kod SDP-a pod vodstvom Feđe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare