To je to što me zanima!

Sanader o Milanoviću: 'Sve što dolazi od njega već je poznato'

Zorana Milanovića smo upoznali četiri godine, upoznali smo rad njegove Vlade, njegovo ponašanje, tako da sve što dolazi od njega je poznato, i te njegove igre i igrice, rekao je Ante Sanader u Saboru
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik i politički tajnik HDZ-a Ante Sanader nije u utorak izravno komentirao izjavu Zorana Milanovića, predsjedničkog kandidata kojeg podržava SDP, kako je nalog za uhićenje novinara Indexa "došao s vrha", te da "iza ovoga stoji režim", ali je poručio kako je sve što dolazi od njega "poznato". 

- Zorana Milanovića smo upoznali četiri godine, upoznali smo rad njegove Vlade, njegovo ponašanje, tako da sve što dolazi od njega je poznato, i te njegove igre i igrice - rekao je Sanader novinarima u Hrvatskom saboru. 

ZORAN MILANOVIĆ: 'Nalog za uhićenje Duhačeka je išao s vrha, režim je iza toga...'

Milanović je, poručio je, u kampanji i "kako se sada ponaša, tako će od građana sutra dobiti sutra ocjenu". 

Na novinarsko pitanje šteti li kampanji predsjednice Republike priča o saboterima u HDZ-u koja je došla od glavnog tajnika stranke Gordana Jandrokovića, Sanader je odgovorio kako "reakcija o saboterima nije došla od glavnog tajnika, jer sabotera (u HDZ-u) nema". 

- Može biti neko različito mišljenje, ali to su naše unutarstarnačke stvari, mi ćemo to riješiti - poručio je. 

Jandroković u nedjeljnom razgovoru za N1 nije isključio mogućnost da će oponenti premijera Plenkovića u stranci sabotirati predsjedničke izbore.

POLICIJA: 'Duhaček se javio izvan radnog vremena pa se to ne računa...'

- To bi bilo jako loše i vjerujem da će se članovi moći nositi s takvom odgovornošću, ali ne isključujem tu opciju - rekao je Jandroković. 

Za odgovor na pitanje dolaze li Pupovčev SDSS i Glavašev HDSSB u srijedu u Hrvatski sabor kao stranke vladajuće koalcije ili oporba, Sanader je uputio na te stranke. "To pitajte njih, koliko znam, većina je stabilna", izjavio je politički tajnik HDZ-a. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • lale03348 17.09.2019.

    Isto tako sve sto dolazi iz hdz-a je poznato,a to su lazi,kradje,nepotizam,neljudstvo,kriminal.

  • urnebes 17.09.2019.

    i Zoki je sumnjivi kvaliteta, al za lopovluk i pljačku vi domoljubni ste svjetlosne godine u prednosti, njega bi se spram vama moglo proglasit BLAŽENIM

  • John Doe Jr. 17.09.2019.

    tonina di su pare

Komentiraj...
Vidi sve komentare