To je to što me zanima!

Šef Wagnera šokirao: Umiješani smo u izbore u SAD-u. Tako će biti i u budućnosti. Imamo način

Umiješani smo u američke izbore. Radimo to pažljivo, točno i s kirurškom preciznošću.  Na naš način, na koji znamo raditi - poručio je dan prije velikih izbora u SAD-u Prigožin...
Vidi originalni članak

Jevgenij Prigožin, šef zloglasne Wagner grupe, takozvane privatne Putinove vojske, koji je prošlog tjedna pohvalio Volodimira Zelenskog, opet je šokirao svijet svojim izjavama.

- Bio sam umiješan u američke izbore. I bit ću umiješan u budućnosti - napisao je Prigožin na društvenim mrežama, javlja Reuters.

'PROSLAVILI' GA SAVJETI ŽENAMA U Ukrajini poginuo kontroverzni ruski svećenik: 'Sin ide u rat? Trebala si onda imati više djece'

- Umiješani smo u američke izbore. Radimo to pažljivo, točno i s kirurškom preciznošću.  Na naš način, na koji znamo raditi - poručio je dan prije velikih izbora u SAD-u šef vojske plaćenika koja u zadnje vrijeme topovsko meso traži po ruskim zatvorima.

'TO SU NAGAĐANJA' Peskov demantira razgovore između Rusije i SAD-a: 'Nemamo što reći o ovoj objavi'

- Tijekom naše operacije, uklonit ćemo oba bubrega i jetru - završio je objavu Prigožin. Na što se točno referirao, nije poznato.

Iako inače izbjegava davanje izjava ili slanje priopćenja, u zadnje vrijeme je dosta 'komunikativan'.

RUSI UDARAJU PO ENERGETSKOJ MREŽI Upozorenje sa Zapada: Tisuće Ukrajinaca će se smrznuti, Rusi imaju puno kvalitetnije avione

- Iako je predsjednik države koja je u ovom trenutku neprijateljska Rusiji, Zelenski je siguran, snažan i pragmatičan vođa te dobar tip. Nemojte ga podcjenjivati - rekao je nedavno Prigožin o ukrajinskom vođi. 

Krajem rujna prvi je put priznao povezanost s Wagnerom, prije bi novinare koji su o tome pisali tužio....

RUSKI 'STRUČNJAK' ŠOKIRAO 'U rat trebamo slati što mlađe, ako poginu, država neće morati isplaćivati odštetu udovicama'

- Osobno sam čistio staro oružje, slagao zaštitne prsluke i pronašao stručnjake koji mi u tome mogu pomoći. Tada, 1. svibnja 2014. rodila se skupina domoljuba koja je poslije postala poznat kao Bataljun Wagner, napisao je Prigožin u rujnu.

MALO PRIJETI, MALO 'ANALIZIRA'... Medvedev: Ukrajina nam je prijetila nuklearnom bombom, zato smo je odlučili napasti
 
- Ponosim se što sam im omogućio da ostvare svoje pravo obrane interesa domovine - dodao je.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ping-pong 07.11.2022.

    To nije jasno samo djeci i naivnoj masi. Postavili su Trumpa da ukine NATO, da bi Rusiji bilo lakse. Biden ih je sve zeznuo.😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare