To je to što me zanima!

Selak o francuskim avionima: 'Kad kupiš Mercedes CLK za otići do dućana, onda si budala'

Selak je rekao da je riječ o fantastičnom avionu, ali da je u našim uvjetima potpuni promašaj. Mi se mogućnostima tog aviona nećemo moći koristiti jer nemamo novca, tehničare, pilote ni infrastrukturu, dodao je
Vidi originalni članak

Umirovljeni pilot Ivan Selak u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 komentirao je nabavu vojnih zrakoplova Rafale.

Selak je rekao da je riječ o fantastičnom avionu, ali da je u našim uvjetima potpuni promašaj. Mi se mogućnostima tog aviona nećemo moći koristiti jer nemamo novca, tehničare, pilote ni infrastrukturu, dodao je.

PILOT IVAN SELAK: 'Preletio sam kolonu izbjeglica u Oluji. Bilo je i srpske vojske. Imao sam rakete. I ispao papak'

- Dakle, on je automatski neisplativ. Ako ti kupiš Mercedes CLK za otić' do dućana, a ne barem do mora, ti si budala. Točka - poručio je.

- Ja bih bio puno sretniji da smo to odradili s Amerikancima - rekao je Selak.

Rekao je i da su budućnost zrakoplovstva besposadne letjelice.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • ,Kamocemo..... 06.06.2022.

    koja je slijedeca nabava............s novcima koje nema........a mora, zato jel Amerikanci to zele !!!..Kupuju starudiju, koja ce i dalje "skupljati prasinu i trunuti"!!

  • ,Kamocemo..... 06.06.2022.

    Briselko je pokorno potrkalo pa je naravano kupio polovne francuske krntije po nalogu Amerikanaca, , koliko su tocno izraubane danas 10 godina stare kante cemo vidjeti kad stignu za 4 godine...... . Rafale nikada nije vodio borbene akcije protiv tehnološki ravnopravnog protivnika, osim kao podrška Amerima,...... ili napadao daleko inferiornog protivnika, kao Islamiste na magarcima u Maliju.

  • beki2021 06.06.2022.

    Koliko negativnih komentara.Šta ćeš,takva smo nacija.Sprdati se sa ovakvim čovjekom mogu samo loši,zli i ljubomorni ljudi.Postati vojni pilot malo tko može.Ne želim trošiti svoje vrijeme da bih vam objasnio kakav put moraju proć kandidati da bi postali vojni piloti,nego ću vam samo reći da vam tu ne može pomoći nikakva veza.Šteta što su ovakvi ljudi umirovljeni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare