To je to što me zanima!

Sirijac je lagao da traži kćer: Policija podigla kaznenu prijavu

Podsjetimo, G.W. je prošle godine  objavio da mu je u Hrvatskoj nestala petogodišnja kći, i zatim nekoliko dana kasnije pobjegao iz azila u hotelu Porin u zagrebačkim Dugavama
Vidi originalni članak

Policija u Slunju je dovršila istragu Sirijca (44) te su protiv njega odvjetništvu u Karlovcu podnijeli kaznenu prijavu. 

POKAZAO NOVE FOTOGRAFIJE Sirijac koji traži kćer: Hrvatska policija je opasna, želim u BiH

Podsjetimo, G.W. je prošle godine  objavio da mu je u Hrvatskoj nestala petogodišnja kći, i zatim nekoliko dana kasnije pobjegao iz azila u hotelu Porin u zagrebačkim Dugavama. Kasnije je lociran u Italiji. 

PRIJETI MU DEPORTACIJA Traže ga: Sirijac koji traži kćer pobjegao je iz azila u Zagrebu

Policija ga tereti da je lagao da je s njim bilo dijete zbog čega su intervenirali hrvatska policija, kao i policija više članica Interpola i Europola. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 02.03.2019.

    već je do Marsa mogao doći pješice dok naše tužilaštvo digne optužnicu

  • Zmar116 02.03.2019.

    Vidiš na njemu, da je lik ili fizičar ili kemičar ,liječnik ili kakvi biolog..Samo šteta što mu je rat uništio fakultet gdje je diplomirao i kuću gdje je živio, pa nam ne može priložiti dokaz o završenom obrazovanju...Nek se vrati u Bosnu pa to brzinski zbavi i posao ga u Hrvatskoj čeka...Samo se treba upisati u jednu stranku i eto mogao bi postat npr ravnatelj televizije ili ravnatelj kakve hidrocentrale, a najbolje bi mu legao posao rukovoditelja u socijalnoj službi,pošto je upoznat sa problematikom..........

  • 01.03.2019.

    A ja mislila da smo svi ksenofobi i rasisti koji od početka nismo bili nasjeli na tu bajku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare