Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
81 komentara

Sirijac koji traži kćer: Hrvatska policija je opasna, želim u BiH

Sirijac G. W. (43) je pobjegao iz zagrebačkog hotela Porin u Dugavama. Trenutno se nalazi u Italiji. Tvrdi da je tamo došao kako bi pronašao svoju kćer (5)

Foto: Twitter
81 komentara

Sirijac G. W. (43), koji  je objavio da mu je u Hrvatskoj nestala petogodišnja kći, i zatim nekoliko dana kasnije pobjegao iz azila u hotelu Porin u zagrebačkim Dugavama, lociran je u Italiji. Rekao je da je tražio kćer te da je preko Slovenije i Austrije otišao u Italiju. HRT je dao nove fotografije kojima želi dokazati da njegova kći postoji. 

NESTAO IZ ZAGREBA Sirijca (43) koji je tražio kćer i pobjegao pronašli u Italiji?

G.W. kaže das e sada želi vratiti u BiH. 

PRIJETI MU DEPORTACIJA Traže ga: Sirijac koji traži kćer pobjegao je iz azila u Zagrebu

U razgovoru za RTL, 43-godišnji G.W. kazao je da je u Italiju otišao kako bi potražio svoju kći. Kazao je kako je naišao na krijumčare koji su rekli da je njegova kći s iračkom obitelji otišla u Italiju te da su platili 2000 eura da ih tamo odvedu. Tragom te informacije otišao je u Trst i Milano jer su mu ljudi koji su navodno pomogli iračkoj obitelji s kojom je bila njegova kći, rekli da su je tamo vidjeli.

OČAJNIČKI POZIV U POMOĆ: 'Pomozite mi naći moju kćer. Allsa (5) je sama u Hrvatskoj!'

- Umoran sam i želim se vratiti u Bosnu ili Hrvatsku da je potražim. Tamo je moja djevojčica. Zapravo ne želim natrag u Hrvatsku jer je tamo opasna policija. Želim se vratiti u Bosnu - rekao je Sirijac.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message