To je to što me zanima!

Šišaković htio odgoditi, a onda i zatvoriti suđenje za medije...

Dariju Šišakoviću (29) sude jer je 19. ožujka 2015. u zatvoru u Lepoglavi više puta utegom u glavu udario Roberta Matanića. On je pao u komu i nikad se nije oporavio
Vidi originalni članak

Nisam kriv, rekao je Dario Šišaković (29) na Županijskom sudu u Varaždinu. Optužen je da je 19. ožujka 2015. u kaznionici u Lepoglavi tijekom vježbanja pokušao ubiti Roberta Matanića više puta udarivši ga utegom u glavu. Matanić, koji je u zatvoru završio zbog sudjelovanja u ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića, ima trajne ozljede mozga i neće svjedočiti

SiSAČKI MONSTRUM Mlađan izlazi iz zatvora: Mora svjedočiti na suđenju ubojici

Šišaković, koji je u kaznionici u Lepoglavi služio kaznu zbog ubojstva zagrebačke profesorice Dijane Ćulibrk, tražio je da mu sude na drugom sudu, a kad mu to nije prošlo, zatražio je izuzeće predsjednice vijeća, članova vijeća i predsjednice suda. Kad mu ni to nije prošlo, pokušao je ishoditi da se sa suđenje isključi javnost. I to su mu odbili.

Sutra bi na sudu trebao svjedočiti trostruki ubojica Srđan Mlađan. On je u trenutku Šišakovićeva napada na Matanića trčkarao dvorištem.

Optužnica protiv Šišakovića podignuta je još u rujnu 2015. no suđenje do sada nije započelo jer je Matanić prvo bio u komi, a potom je dugo vegetirao. Matanić se nalazi u Bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu. U napadu mu je uništen centar za govor. Ima trajne ozljede mozga i to centra za govor i može razumjeti samo jednostavne upite na koje odgovara jednostavnim sklopovima samoglasnika.

On i Robert Matanić, koji je osuđen na 35 godina robije, prije sukoba bili su u dobrim odnosima, čak su zajedno vježbali u zatvoru. Tako je bilo i 19. ožujka 2015. U teretani, koja se nalazi u prostoru za šetnju, Šišaković i Matanić bili su s još dvojicom zatvorenika. Igorom Matanovićem (44), koji je ubio oca i maćehu, te Srđanom Mlađanom.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • 30.01.2019.

    bitno da je krunica oko vrata

  • pero djetlić 123 29.01.2019.

    Komentator mali ivica opet širiš dezinformacone i lažeš, da nisi ti možda u nekom afričkom plemenu

  • japanokinez 29.01.2019.

    Ma to su se oni igrali. Šta onda ako je jedan malo ozlijeđen? I onako su se oni pozdravili sa životom onog trenutka kada se drugome odlučili uzeti život. Meni su baš simpa. U zajedničku ćeliju pa neka preživi najsposobniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare