To je to što me zanima!

Skandalozna i odvratna objava udruge Vigilare: Na sliku stavili kovanicu kune, krv i dječju ruku

Udruga čiji čelnik John Vice Batarelo nakon poraza Trumpa citira Gospodara prstenova i poziva građane da pišu Podravci zbog poruke na Linoladi 'merry winter', prešla je granicu. Opet. Ovo je odvratno
Vidi originalni članak

Ultrakatolička udruga Vigilare koju vodi John Vice Batarelo objavila je skandaloznu i sramotnu fotografiju na Facebooku. 

Na njoj je kovanica od kune i dječja ruka u krvi. Naslov je: 'MUZEMO! i vašim novcem komadamo djecu'. Korištene su boje i fontovi kakve koristi platforma Možemo!.

Facebook je ovu objavio označio kao 'osjetljiv sadržaj'.

Nakon pobjede Tomislava Tomaševića u prvom krugu izbora za zagrebačkog gradonačelnika, John Vice Batarelo stao je na stranu Miroslava Škore koji je po broju glasova ostao daleko iza Tomaševića.

VIGILARE: VRATIMO BOŽIĆ Linolada kao državni neprijatelj broj 1: 'Roditelji se već žale…'

U također skandaloznoj objavi Batarelo je napisao da, citiramo 'moramo zajedničkim snagama stati iza Škore i zaustaviti ponovni dolazak otvorenih komunista i rodnih luđaka na vlast'.

Spominjao je i Soroša. 

Uvjerljivu pobjedu platforme Možemo! usporedio je s prolaskom četnika kroz Zagreb.

SINOVI GONDORA... Trumpov poraz teško pogodio Vicu Batarela, citira Gospodara prstenova i poziva na borbu...

Podsjećamo, radi se o udruzi koja je kritizirala Podravku jer je na teglici Linolade uoči Božića bio natpis 'happy winter'. 

Top 10 vigilarizama

  • Kad je Trump izgubio na izborima od Bidena, John Vice Batarelo citirao je Gospodara prstenova
  • Linolada državni neprijatelj broj 1: U prosincu 2019. godine Batarelu i njegovoj udruzi zasmetala je poruka na teglici Linolade. Pisalo je 'merry winter'. Problem? Na engleskom je i nije u katoličkom duhu. Pozvali su ljude da pišu pritužbe Podravki da zajedno vrate Božić
  • Božić je bio problem i 2014. Akciju su tad nazvali 'Božić bez popusta'. Zasmetalo ih je korištenje riječi 'Xmas'. Pa su rekli da će objaviti imena tvrtki i organizacija koje, bez spomena Božića, politički korektno čestitaju neke neimenovane blagdane.
  • Kritizirali su tadašnju predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović jer se susrela s Hillary Clinton 2015. godine. Problem? Pa Hillary je lijevo-liberalna struja. U pismu predsjednici koje je potpisao Batarelo stajalo je da gospođa Clinton i njezina zaklada izrazito, ne samo pro-choice, nego aktivno i financijski promiču 'pravo' na abortus i potkopavaju instituciju obitelji te druge tradicionalne vrijednosti, kako u SAD-u, tako i globalno
  • Kad su 2017. godine predali peticiju za zabranu pobačaja šefu Sabora Željku Reineru, Batarelo je rekao: 'I silovane žene trebaju roditi, zašto bi to dijete bilo kažnjeno?'
  • 'Jeste li vi bili emrbrij?' Ivana Foretić iz Vigilarea u emisiji o pobačaju na HRT-u 2017. godine pitala je gošću je li bila embrij.


 

Idi na 24sata

Komentari 230

  • Usora1 22.05.2021.

    zbilja neumjesno, jos neumjesnije je propagirati i poticati na ubojstva tih na slici a upravo to "zapakirano u celofan" naveliko cini ovaj portal.

  • jorgen 21.05.2021.

    Što je vulgarno? To su gole činjenice. Osim ako smatrate da pobačena djeca ne izgledaju tako? Najlakše je gledati na drugu stranu. Mesti pod tepih. Treba istini pogledati u oči.

  • Dalibor0704 21.05.2021.

    Kladim se da udrugu financiraju iz proračuna - što više pljuneš na oporbu, to veći novac na računu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare