To je to što me zanima!

Škoro: Kažu da sam pobjegulja, ustaša, crnokošuljaš, tamburaš i sad su mi pokazali srednji prst

U zadnjih godinu dana nema toga što ja nisam postao; u isto vrijeme sam i pobjegulja, i ustaša, udbaš, crnokošuljaš, pjevač, tamburaš, eksperiment, lunjo i munjo, rekao je Škoro
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro iskoristio je petak kako bi, od ranog jutra, sa svojom predizbornom ekipom Domovinskog pokreta pohodio Slavoniju, od Nove Gradiške, Slavonskog Broda, Donjih Andrijevaca, Vinkovaca do Vukovara.

POGLEDAJTE VIDEO: Škoro u Osijeku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne nudimo vam ništa; nema kobasice, ni piva, ni posla u HEP-u. Možemo zapjevat jedino. Imamo jedino najboljih 14 ljudi na listi. Uložili smo puno napora da okupimo najbolje. Na našim listama ima dovoljno žena jer one su kvalitetan politički kadar, imamo puno hrvatskih branitelja, generala HV, predstavnike branitelja koji su 'tiha Hrvatska', koja se ne želi baviti politikom. Svi oni poručuju velikim strankama da više neće pljačkati Hrvatsku i Vukovar. Posebno smo ponosni na nositelja liste u V. Izbornoj jedinici a to je vaš hrabri gradonačelnik Ivan Penava. Želimo vratiti u ishodište svega malog čovjeka, sve što simbolizira Vukovar, sloboda, poštenje, istina - govorio je Škoro okupljenima na glavnom vukovarskom trgu.

Dvjestotinjak građana imalo je priliku družiti se sa članovima Škorine liste na korzu, uz tamburaše. Mnogi su iskoristili priliku i fotografirali se sa njime.

- Nismo mi imali priliku, nismo stigli praviti stranku. Registrirali smo se i došla je korona. Zato skupljamo ljude koji nam prilaze, poštene ljude, one koji izlaze iz drugih stranaka jer su u našoj prepoznali boljitak. U zadnjih godinu dana nema toga što ja nisam postao; u isto vrijeme sam i pobjegulja, i ustaša, udbaš, crnokošuljaš, pjevač, tamburaš, eksperiment, lunjo i munjo, i sad su mi pokazali srednji prst jer mi se rugaju što sam demokršćanin. Pa jesam. Zalažem se za tradicijske vrijednosti našeg naroda. Ja sam glasova za Plenkovića, za HDZ, za Kolindu Grabar Kitarović, ali to što rade ne valja, i mi smo danas ovdje da im pošaljemo tu poruku - poručio je Škoro Vukovarcima i dodatno prokomentirao srednji prst koji je dobio i ima li to veze sa pokušajem da se Hrvatska 'zacrveni'.

VELJAČA, GREGORIĆ, JURIĆ... Poznate Hrvatice masovno pokazuju srednji prst: 'Žene, izađite na izbore dok možete'

- Kandidatkinja HDZ-a je pokazala tko je zapravo doveo Milanovića na vlast. Pokazala je ono što je možda trebalo puno puta pokazati nekim drugim ljudima, u nekim drugim prigodama - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 236

  • Moslavec 25.06.2020.

    A on je to sve u jednom.

  • Blueb 22.06.2020.

    Pokusava dokazanim metodama sakriti istinu po sistemu "Ako zelis nesto sakriti onda to javno pokazi i pomjesaj sa drugim stvarima". Pobjegulja -DA, ustaša-NE, udbaš-DA, crnokošuljaš-NE, pjevač-DA, tamburaš-DA, eksperiment-DA, Udbasko kodno ime lunjo-DA. Evo sada je malo jasnije.

  • 21.06.2020.

    Sve što su ti rekli je istina, a srednji prst će ti pokazati i na izborima. Prijetnje samo pokazuju što si i kakvim si se likovima okružio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare